Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Çakır’a ziyaretler
Çakır’a ziyaretler
 
   

      Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı ve TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Likoğlu beraberinde TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çetin ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Likoğlu, ziyarette yeni yönetimin genç ve dinamik olduğunu ifade ederek, bölgemiz için başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti. TSO’da aldığı görev süresince yaptığı çalışmaları aktaran Likoğlu, son süreçte gelinen noktanın kendilerini yönetimle ayrı düşürdüğünü ve yönetime aday olduklarını belirtti.
      AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ereğli’nin geleceğini hepimiz düşünmek durumundayız. Yeni yönetimimizle birlikte proje üretip takipçisi olacağız. BEÜ Rektörümüz Ereğli’mize yapılması planlanan yüksekokul için müdür atamasını gerçekleştirdi. İlk hedefimiz Ereğli’ye yüksekokul binasını kazandırarak bölgemize gelecek öğrenciler ile bölge ekonomisini canlandırmak olacaktır.” dedi.

      YILMAZ VE AKYÜZ’DEN ZİYARET
      Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz da, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Fatih Çakır ve yeni yönetimini kutladı. Yılmaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Çakır, Zonguldak ve Ereğli’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, odalar ve kuruluşlar ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını ve kentin geleceği için birlikte hareket edeceklerini dile getirdi. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ve bazı yönetim kurulu üyeleri de Çakır ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

      ÇAKIR’DAN KANDİLLİ ÇIKARMASI
      AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, teşkilatlanma çalışmaları yapmak üzere Kandilli beldesinde ziyaretlerde bulundu. Kandilli belde teşkilatını ziyaret eden Çakır ve ekibi, burada belediye meclis üyeleri ve partililerle yeni belde yönetimi oluşturmak için istişarelerde bulundu. Çakır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.224.95.38  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır