Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yaşlılar ve Gençler Evi’nde yenileme çalışması tamam
Yaşlılar ve Gençler Evi’nde yenileme çalışması tamam
 
   

     Ereğli’de 2002 yılından bu yana hizmet veren Yaşlılar ve Gençler Evi, belediye bünyesinde yeni kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne kısa süre önce devredilmişti. Müdürlük yetkilileri, Yaşlılar ve Gençler Evi’nde yaptığı incelemelerin ardından eksikleri belirleyerek, Aralık ayında başladığı yenileme çalışmalarını kısa süre önce tamamladı. Yapılan çalışmaların ardından, vatandaşların namazlarını kılabilecekleri mescit alanı ve şadırvan faaliyete geçirildi. Tuvaletlerin de yenileme çalışması tamamlandı.
     Okuma, dinlenme ve sohbet alanları gibi odaların da bulunduğu Yaşlılar ve Gençler Evi’nde önümüzdeki günlerde de farklı çalışmalar yapılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü İsmail Başel, yapılan çalışmalarda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatı ile üst katta bulunan makam odasını mescit yaptıklarını ve tamamlanan çalışmaların ardından ilerleyen günlerde de yeni çalışmaların başlayacağını söyledi.
     Başel, “Bizim müdürlüğümüz yeni bir müdürlük. Yaşlılar ve Gençler Evi de bize bağlı çalışmaktadır. Bize devredilen birimler içerisinde en çok hassasiyet gösterilmesi gereken birim olduğu kanaatine vardık. Burada insanımıza yakışır lavabolar yoktu. Bunları yaptık. Daha sonra gelenlerin emekli ve belirli bir yaş sınırı üzerinde olduğunu görünce şadırvan ve mescit yapılmasıyla ilgili olarak çalışmaları başlattık. Şadırvan ve mescit çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte çok olumlu tepkiler aldık. Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın makam odası olarak ayrılan odayı da kendisinin direktifiyle mescit olarak düzenledik. Bundan sonra da Yaşlılar ve Gençler Evi’nde yeni ve farklı çalışmalara imza atacağız.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.22.34  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır