Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ankara’dan gelen ekip araştırmasını tamamladı
Ankara’dan gelen ekip araştırmasını tamamladı
 
   

     Cumartesi akşamı kaybolan Taksici Murat Erdoğan (21) ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen Gizem Tunç’un, Pazar gecesi Radar Mevkii’ndeki bağ evinde cesetleri bulunmuştu. İki arkadaşın öldürülmesi olayında soruşturmayı derinleştiren polis, Murat Erdoğan’ın yakın arkadaşı ve Gizem Tunç’un eski arkadaşı 21 yaşındaki Deniz Poyraz’ın izine ulaşmış ve Deniz Poyraz, askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınarak Ereğli’ye getirilmişti. Yapılan sorgulamanın ardından, adliyeye sevk edilen Deniz Poyraz, suçlamaları kabul etmemiş, kuvvetli suç şüphesi bulunması nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Deniz Poyraz’ın tavuk çiftliği sahibi babası Ali Poyraz da bacaklarında diken çizikleri olduğu ve delilleri karartmada oğluna yardım ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.
     Murat Erdoğan’ın dedesine ait bağ evindeki polis araştırması, önceki gün geç saatlere kadar sürdü. Ankara’dan gelen ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı soruşturmasında da görev alan 5 kişilik ekibin katılımıyla evin içinde ve çevresinde yapılan aramalarda, bir bölümü yanmış bez parçası ile gömleğin de bulunduğu delil niteliği taşıyabilecek malzemelere el konuldu. Evin çevresinde ve ormanlık alanda ceset arama köpeği ile de araştırma yapıldı. Evin etrafındaki ormanlık alanda özel eğitimli köpekle yapılan aramalarda ise Gizem Tunç’un kesilen elleri bulunamadı. Havanın kararmasıyla evin içinde ve çevrede ayrıca biyolojik inceleme yapıldı. Münevver Karabulut cinayetinin araştırılmasında kullanılan cihazlarla gece karanlığında özel bir ışıkla yapılan incelemede de çeşitli bulgular elde edildi. Dün de cinayet zanlısı olarak tutuklanan Gizem Tunç’un eski arkadaşı ve Murat Erdoğan’ın yakın arkadaşı 21 yaşındaki Deniz Poyraz ile babası Ali Poyraz’ın evinde arama yapıldı. Bağ evinde ve Poyraz ailesinin evinde yapılan aramalarda elde edilen bulguların, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi. Tunç’un kesilen ellerinin bulunması için aramaların devam edeceği bildirildi. Gizem Tunç’un, bu yıl üniversite sınavına girerek Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nü kazandığı ve kısa süre önce babası ile birlikte üniversiteye kaydını yaptırdığı öğrenildi. Diğer yandan, Deniz Poyraz’ın kardeşi U.C.P.’nin de bilgi amaçlı ifadesinin alındığı öğrenildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.222.104.49  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır