Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Köktürk, Tekin ve Demirtaş’ı ziyaret etti
Köktürk, Tekin ve Demirtaş’ı ziyaret etti
 
   

     CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı’nın, İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları, adaylar ve partililerle birlikte çok özverili, takdire şayan bir seçim çalışması yürüttüğünü belirterek, bu çalışmanın sonucunda da başarının elde edildiğini ifade etti. Planlı, programlı ve özverili çalışmanın karşılığının her zaman alındığını belirten Milletvekili Ali İhsan Köktürk, “Sizler, teşkilatın bütün mensupları olarak seçimi kazanmaya inanmıştınız ve inanmışlığın sonunda başarıyı elde ettiniz. Hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum. Çalışmalarımız, bundan sonra da aralıksız devam etmeli ve kalıcı olmalı. Bu birlikteliği, bu azmi sürdüreceğinizden de kuşkum yok.” dedi. CHP İl Başkanı Halil Furat da, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ekibi ile CHP İlçe Teşkilatı’nı tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
     Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Başarıyı hep beraber, el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde olarak ve bunun sonucunda aralıksız çalışarak elde ettiklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Seçim başarımızı, belediye çalışmalarındaki başarımızla taçlandırmak istiyoruz. Bunun için de, daha ilk günden çalışmalara başladık. Dolgu alanında yürüyüş yolu ve zemin düzenleme çalışmalarına başladık. İlçemizdeki yolları, çöp konteynırlarının çevresini tazyikli suyla yıkadık. Mahallelerden gelen isteklere anında cevap verdik. Çiçek siparişi verdik, önümüzdeki günlerde de çiçeklendirme çalışmalarına başlayacağız. Seçim döneminde verdiğimiz sözlerine getirmek için de çalışmalara zaman kaybetmeden başladık. İnşallah seçimdeki başarımızı, belediye çalışmalarımızla sürdüreceğiz.” dedi. Ziyarette, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri de hazır bulundu.


     DEMİRTAŞ’A ZİYARET
     CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, partisinden Gülüç Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Gökhan Demirtaş’ı da makamında ziyaret etti. Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş, Köktürk ve beraberindekilere ilk icraatları hakkında bilgi verdi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, partisinin il başkanı Halil Furat, Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve bazı partililerle birlikte Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Demirtaş’ın görevinde başarılı olacağına inandığını söyleyen Köktürk, “Sayın genel başkanımız da bu başarıyı görmüştür. Önümüzdeki hafta salı günü hep birlikte genel başkanımızı ziyaret edeceğiz.” dedi. Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, seçildiği ilk günden itibaren beldeye hizmet etmeye başladığını ifade etti. Atalay sitelerinin üst kısmındaki bölgeyi piknik alanı yapmak için çalışma başlattıklarını anlatan Demirtaş, “Piknik alanı yapımına start verdik.” diye konuştu.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   34.237.75.165  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır