Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Oyuncu çift tiyatro gösterisinde nikâh kıydı
Oyuncu çift tiyatro gösterisinde nikâh kıydı
 
   

     Ereğli’de yaşayan Ali Büyükarslan (30) ve Sibel Oflaz (30) çifti, nikâhlarını unutulmayacak bir oyunla gerçekleştirdi. Sanat Kurumu oyuncusu olan çift, bir süre sonra evlenme kararı aldı. Nikâh tarihi ile çiftin görev aldığı oyun tarihinin çakışmasının ardından genç çift arkadaşlarının teklifi üzerine, nikâhın oyunun içinde kıyılmasına karar verdi. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Çift tiyatro gösterisinde rolünü oynadı ve ekip toplu olarak seyirciyi selamladı. Herkes gösterinin bittiğini zannederken, nikâh için dekor düzenlemesi yapıldı ve sahneye çiftle birlikte nikâh memuru ve şahitler geldi. Nikâh memurunun konuşmaya başladığı anda genç çiftin oyuncu arkadaşları ‘Durun bu nikâh kıyılamaz’, ‘Nikâh kıyılması mümkün değil sizler kardeşsiniz’ sözleri ile nikâha renk kattı. Nikâhı oyunun bir parçası zanneden seyirci önce şaşırdı, beklemeye başladı ardından oyunun bir parçası olduğunu düşündüğü nikâhın gerçek olduğunu anlayınca çifti ayakta alkışladı.
     Farklı bir nikâh merasimi gerçekleştiren Sibel, Ali Büyükarslan çifti, yaşadıklarını anlattı. Avukatlık yapan Sibel Büyükarslan eşi Ali Büyükarslan ile başka bir tiyatro oyununda tanıştıklarını ve tiyatro oyunu ile de evlendiklerini söyledi. Sibel Büyükarslan “Tiyatro olacaktı ve ben ikinci yarısından sonra girecektim. İkinci yarısı başladı ve ben kıyafetimi giydim. Arada beklemeye başladım. O sırada bir tane bayan geldi. Tabi kıyafetimden dolayı ilgisini çekti ve incelemeye başladı beni. Sonrasında rolüm olup olmadığını sordu. Ben de küçük bir rolüm olduğunu ve onu izleyeceğini söyledim. Gelin olarak gireceğimi söyledim. Sonra dayanamadım. Nikâh kıyacağımızı söyledim. Kadın da kendisinin merakla bekleyeceğini söyledi.” dedi. Ali Büyükarslan ise arkadaşlarının sayesinde unutamayacakları bir nikah töreni yaşadıklarını söyledi. Ali Büyükarslan, “Ben ayağımı saklamakla geçirdim. 10 dakika ayağımı bulmakla uğraştılar. Güzel ve çok şahane geçti. Bol kahkahalı ve bol hayırlı bir nikâh oldu. İtirazlarımız çoktu. Nikâh memuru bile ‘hayatımda bu kadar hayır cevabını hiç almadım’ dedi. Arkadaşlarımız sağ olsunlar. Güzel espritüel geçti. Oradaki seyirci, nikâhın gerçek olduğuna inanmadılar. Hatta sahneye çıkıp nikâh defterimize baktılar. Gerçek mi değil mi diye, bizi işletiyorlar mı diye. Olayın gerçek olduğunu görünce çok sevindiler ve bu ana tanıklık ettikleri için de çok mutlu oldular.” diye konuştu.
     Oyun içerisinde nikâh töreni fikrini veren Ali Ekber Kaya ise “Biz Ereğli’de amatör tiyatro gurubuyuz. Son oyunumuzda bir değişiklik yapalım, hem de Ali ile Sibel bizim çok sevdiğimiz arkadaşlarımız. Sürpriz yapalım dedim. Aklıma o anda bir fikir geldi. Ereğli’de bir ilk yaparak nikâhlarını sahnede kıyalım dedik. Bu fikrimizi yönetmenimiz ve ilgili arkadaşlarımızla görüştük. Tamam kararı alındı. Arkadaşlarımız da bu fikre tamam dedi. Bizler de olayı taçlandırdık” dedi. Genç çiftin 22 Haziran tarihinde düğünlerini gerçekleştireceği öğrenilirken, hazırladıkları düğün davetiyesinin de hem tiyatro hem de hukuk mesleklerini anlatacak şekilde olması da dikkatlerden kaçmadı.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.211.66  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır