Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Türkiye için yas, Belediye için konser zamanı
Türkiye için yas, Belediye için konser zamanı
 
   

     Ereğli Belediyesi tarafından, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen Feshane Şenlikleri kapsamındaki etkinlikler, dün akşam da devam etti. Filistin’de günlerden bu yana devam eden saldırılar ve can kayıpları üzerine, Bakanlar Kurulu Türkiye’de 3 günlük yas ilan edilmesi kararı alırken; Ereğli Belediyesi Feshane Şenlikleri etkinliklerini ve bu etkinlikler kapsamındaki pop müzik konserini iptal etme gereği duymadı. Akşam 21.00 sıralarında sahil bandı üzerindeki Amfi Tiyatro’da başlayan etkinliklerde, çeşitli animasyon gösterileri gerçekleştirilirken; saat 22.30’da ise O Ses Türkiye yarışması ile akıllarda kalan genç müzisyen Tuğberk Işık, solisti olduğu grubu Grup Baykuş ile bir konser verdi. Bir buçuk saat devam eden konser, gece 00.00 sıralarında sona erdi.

     Diğer yandan, Kırklareli Belediyesi Gazze’de yaşanan insanlık dramını lanetlerken Ramazan ayı süresince düzenledikleri eğlenceleri iptal ettiklerini açıkladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ulusal yas ilan edilmesinin ardından Ramazan ayı süresince yapacakları etkinlik ve eğlenceleri iptal ettiklerini söyledi. Kesimoğlu, “Ramazan ayı boyunca sürdürdüğümüz eğlencelerimizi iptal ettik. Bütün savaşların son bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

     Haberimizin yayınlanmasının ardından, EreğliBülteni’ne telefon ve mail yoluyla ulaşan müzisyen Tuğberk Işık’ın, haberle ilgili yaptığı açıklamasına da aynen yer veriyoruz:
     “Konserde haberi aldığımızda yarım saat geçmişti ve kesinlikle konser 1.5 saat sürmedi. Haberi aldığımızda sahneden indik. Ayrıca konser esnasında Gazze’de hayatını kaybeden büyük, küçük, genç, yaşlı onları anmak adına da Yaşar Kurt - Korku adlı parçayı seslendirdik. Eğer o parçadan önceki konuşmanın videosu varsa onuda eklerseniz daha açıklayıcı olur. Saygılarımla TUĞBERK IŞIK”








(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » İSRAİL’İN GAZZE SALDIRISINA FRANSIZ KALAN KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNİ KINIYORUM. Ü. SAVAŞ

ORTADOĞUNUN ÇIBANBAŞI, TERÖRİST VE İŞGALCİ DEVLET İSRAİL, KENDİ YARATMIŞ OLDUĞU SUDAN BİR BAHANE İLE ULUSLAR ARASI SAVAŞ HUKUKUNU VE EVRENSEL İNSAN HAKLARINI DA ÇİĞNEYEREK SAVUNMASIZ GAZZE HALKINA ORANTISIZ BİR ŞEKİLDE SALDIRMIŞTIR. HALEN DE DEVAM ETMEKTE OLAN BU HAİN VE VAHŞİ SALDIRI DOLAYISIYLA GAZZE’DE ÇOĞUNLUKLA DA KADIN VE ÇOCUKLARDAN OLUŞAN YÜZLERCE MASUM GAZZELİ YAŞAMINI YİTİRMİŞ, SAKATLANMIŞ VE YARALANMIŞTIR.

TERÖRİST DEVLET İSRAİL’İN SUDAN BAHANELERLE GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU BU HUNHARCA KATLİAMLAR, İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMIŞ VE VİCDAN SAHİBİ DUYARLI TÜM İNSANLARIN VİCDANLARINI KANATMIŞ, YÜREKLERİNİ SIZLATMIŞTIR. TERÖRİST İSRAİL DEVLETİNİ BU ALÇAKÇA SALDIRILARI VE KATLİAMLARI NEDENİYLE ŞİDDETLE KINIYORUM.

İŞGALCİ VE BARBAR İSRAİL’İN GAZZE’YE YÖNELİK BU VAHŞİ SALDIRISINA TEPKİ OLARAK BİRÇOK ÜLKE İSRAİL İLE OLAN TİCARİ VE DİPLOMATİK İLİŞKİLERİNİ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRME KARARI ALMIŞ, BUNA PARALEL OLARAK DA ÜLKEMİZDE DE BİRÇOK BELEDİYE DE RAMAZAN AYI ÖNCESİ PROGRAMLAMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİKLERİ DE GAZZE’YE DESTEK AMACIYLA İPTAL ETMİŞTİR. AYRICA BAKANLAR KURULUMUZUN 21 TEMMUZ 2014 TARİHİNDE ALMIŞ OLDUĞU BİR KARAR İLE DE TÜM TÜRKİYE’DE “GAZZE’DE HAYATINI KAYBEDEN FİLİSTİNLİLER İÇİN” ÜÇ GÜNLÜK YAS İLAN EDİLMİŞTİR.

TERÖRİST VE İŞGALCİ DEVLET İSRAİL’İN, GAZZE’YE YÖNELİK BU VAHŞİ SALDIRILARI SEBEBİYLE GAZZE’DE BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIRKEN, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NİN ADETA HİÇBİRŞEY OLMAMIŞCASINA GAZZE’NİN BU DRAMINA DUYARSIZ VE SAĞIR KALARAK “RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNE, EĞLENCELERİNE VE KONSERLERİNE KESİNTİSİZ DEVAM ETMESİ” VİCDAN SAHİBİ HEMEN HER KESİMDEN KDZ. EREĞLİ İNSANINI ÇOK DERİNDEN ÜZMÜŞ, VİCDANLARINI KANATMIŞTIR.

HER NEREDEN VE HER KİME GELİRSE GELSİN, HER ZAMAN VE HER DAİM, MAZLUMUN VE MASUMUN YANINDA OLMALIYIZ. ZALİMİN, ZULMÜN VE ZORBALIĞIN KARŞISINDA DURMALIYIZ. BU AHLAKİ VE İNSANİ TAVIR KİŞİLERİN OLDUĞU KADAR HALKI TEMSİL EDEN KURUMLARINDA GÖREVİDİR. KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİNİ TERÖRİST DEVLET İSRAİL’İN GAZZE ZULMÜNE VE VAHŞETİNE FRANSIZ KALMASI, KDZ. EREĞLİ HALKININ DİNİ, MİLLİ VE İNSANİ DEĞERLERİNE SAYGILI OLMA KONUSUNDA GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERMEMESİ NEDENİYLE KINIYORUM.

SAYGILARIMLA

https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
"Kalite formalite değildir.", "Quality is not a formality." -   Ünal Savaş / 23 Temmuz 2014- 12:48
 » Siz neler biliyonuz siz isiniz gucunuz mualefet biz neler yasadik onlarda eglence yapiyodu -   asi / 22 Temmuz 2014- 11:47
 
IP   18.119.213.235  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır