Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  İhsanoğlu için destek istediler
İhsanoğlu için destek istediler
 
   

     CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, ziyarette yaptığı konuşmada, Ortadoğu İslam coğrafyasının dünya gündemine mezhep ve etnik köken kavgaları ile gelmemesi gerektiğini savundu. Böyle bir dönemde Cumhurbaşkanlığı seçimine gidildiğini belirten Kartal, şöyle konuştu: “Tam da böyle bir dönemde Cumhurbaşkanlığı seçimine gitmek, Türkiye’deki barış, güven ve huzur ortamını tesis etmek; devletimizin 90 yıldır geliştirmeye çalıştığımız parlamenter, üniter, demokratik yapısını korunması ve ülkede huzurun sağlanarak tüm bölgede de barışı, huzuru ve kardeşliği getirecek bir ortama acilen ihtiyacımız var. Biz, AK Parti dışındaki neredeyse tüm siyasi partilerin partiler üstü bir anlayışla ortak bir aday olarak ortaya çıkardıkları Prof. Dr. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesi için, onun etrafında, Türkiye’nin sürüklenmek istenilen kaos ortamından çıkaracağına inanıyoruz. Bu durumda Türkiye’deki tüm örgütlü toplumsal kesimlerinde barış, güven ve huzur ortamını sağlayıcı bir adayın etrafında birleşmesini arzu ediyoruz.”
     Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da, siyasi partilerin bir araya gelebilmelerinin memnunluk verici olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, şöyle dedi: “Türkiye’de ve bu konjonktürde neler yaşandığı herkes tarafından biliniyor. Bunu, bizzat biz de takip ediyoruz. En basit örneği; Irak’taki elçimizin akıbeti daha belli değil. Kimsenin de sesi, soluğu çıkmıyor. Konuşulacak çok şey var Türkiye’de. Cumhurbaşkanlığı seçiminin demokratik bir ortamda olmasını temenni ediyoruz. Ekmeleddin Bey çok değerli birisi. Türkiye’ye de çok faydalı olan değerli bir büyüğümüz. Sizlerin de onun etrafında birleşmeniz ve bir şeyler yaparak destek vermeniz bizi de mutlu ediyor. Birliktelik güç doğurur. Hiçbir zaman, hiçbir partiye mesafeli değiliz. Gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri inşallah Türkiye için hayırlısı olur.”
     DSP İl Başkanı Nedim Ünal, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker, BBP İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve DYP İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan ile şube yöneticileri de hazır bulundu.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.224.32.86  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır