Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli’de resmi bayramlaşma programı gerçekleştirildi
Ereğli’de resmi bayramlaşma programı gerçekleştirildi
 
   

     Bayramlaşma törenine, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Kıdemli Albay Erkan Oral, Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileriyle, çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, “Bu yıl da, 2014 yılının Ramazan Bayramı’nı hep beraber idrak ediyoruz. 2014 yılında bayrama kadar olan zamanda birçok olaylar oldu. Ve birçok olayların içerisinde, Müslüman aleminin gerçekten sıkıntıya düştüğü, dertlendiği zamanlar oldu. Bu Myanmar’da, Arakan’da oldu; Sincan’da, Kerkük’te, Musul’da oldu. Şimdi en son da, İsrail’in yaptığı saldırı malumunuz. Dolayısıyla, 2014 yılında Müslümanlar gerçekten badireler geçirmektedirler. Allah’tan duamız, bunların artık son olmasıdır. Ve bizim hep birlikte barış içerisinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Yurtta barış, dünyada barış’ ilkesi çerçevesinde, biz mutlu bir dünya diliyoruz. Bu bayramın barışa, birbirimizi anlamaya, insanlığın insanlığını hatırlayacağı bir zamana vesile olmasını diliyorum. Zonguldak halkımıza, Ereğli halkımıza da saygılarımızı sunuyor, hepsine mutlu bayramlar diliyorum.” dedi.
     Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ise, “Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramlar kırgınlık-dargınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi-saygı ve hoşgörü içerisinde, güzellikler ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Kırgınlıkların bir yana bırakılarak güzelliklerin yaşandığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların bir arada olma ve kaynaşma fırsatı buldukları bir bayram yaşanmasını diliyorum. Tüm Ereğli halkının ve İslam ülkelerindeki insanların bayramlarını kutlarım.” şeklinde konuştu. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, “Mübarek Ramazan Bayramı’nın, ilçemize, ilimize, bölgemize ve ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm Ereğli halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bu Ramazan Bayramı vesilesiyle, İslam coğrafyasında devam eden kan ve gözyaşının bitmesini temenni ediyorum.” görüşüne yer verdi.













(ereglibulteni)
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.81.139.99  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli..
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır