Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  AK Parti İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı
AK Parti İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı
 
   

     AK Parti İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşma programına, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, partinin ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldılar. Partililerle bir araya gelen ve bayramlaşan milletvekilleri, bir süre partililerle sohbet ettiler. Burada bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Birlik beraberlik ve kaynaşma adına çok güzel örnekler verdik. Bunun en güzel örneklerinden biri de Ramazan boyunca sahil bandında kurduğumuz iftar çadırı oldu. Ramazan boyunca kardeşlik soframızı değerli Ereğli halkıyla paylaştık. Bundan dolayı son derece mutluyuz. Fakat şu an İslam coğrafyasında, Ortadoğu’da akan bir gözyaşı ve kan var. Bu yüzden sevincimizi buruk yaşıyoruz. Bu kanın ve gözyaşının bir an önce durmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.
     Uysal’ın ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, İslam coğrafyasında kardeşin kardeşi öldürdüğünün altını çizerek başladığı konuşmasında, “Bizi biz yapan bu bayramı huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan değerlerimize sahip çıkmalıyız.” dedi. Toptan, şunları kaydetti: “Çok şükür ki milletçe huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Çok yakında, ülke için çok önemli bir seçim atmosferine girecek olmamıza rağmen, dirliğimizden, birliğimizden ve huzurumuzdan bir şey kaybetmiyoruz. Bu demokrasimizin, Cumhuriyetimizin eseridir. Sayın Başkanın bir az önce bahsettiği gibi, çevremize baktığımız zaman ister istemez içimiz kararıyor. Burnumuzun dibinde Suriye’de Allah Allah diyerek din kardeşleri birbirini öldürüyor. Yurdumuzda bu savaştan kaçan 1 milyon kardeşimiz var. 500 tane de Zonguldak’ta var. Yazık bu insanlara. Elimizden geldiği kadarıyla bu kardeşlerimize yardım ediyoruz. Ama nereye kadar? Hemen yanında Irak var. Amerika ‘Irak’a huzur, demokrasi getireceğim’ diye geldi. Oraları perişan etti. Onun hemen akabinde İsrail’in hain Gazze saldırısı başlıyor. Bütün bunlar olurken dünya sesini bile çıkartmıyor. Birleşmiş Milletler ne için var? Avrupa Birliği ne için var? UNESCO ne için var? Bunun için bugün burada bize bu huzurlu bayramı yaşatan değerlerimize sıkı sıkı sahip çıkmamız gerekiyor. Demokrasimize çok daha fazla sahip çıkmak ve onu geliştirmemiz gerekiyor. Birbirimizi daha fazla sevmemiz gerekiyor. Demin İlçe Başkanım güzel bir söz söyledi. Ailemiz gün geçtikçe genişliyor dedi. Evet aramıza yeni katılan bir belediye başkanımız var. Kendisine sonsuz güveniyoruz. Ereğli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olacağına inanıyoruz. Bu tarafımda da Sayın Vekilimiz Ercan Candan var. Ereğli’deki seçimlerde tabir-i caizse canını dişine takarak çalıştı ve sonunda zafere ulaştı. Kendisine de sonsuz güveniyoruz ve Ankara’daki temaslarında kendisini kesinlikle yalnız bırakmayacağız. Ereğli halkına Ereğli’yi marka kent yapacaklarına dair söz verdiler. Bunu en kısa zamanda kesinlikle başaracaklarına inanıyorum.”





(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » slm bizleri yaratan ve her daim olanları bilen rabbime hamd olsun ben gördüğünü duyduğunu inkar etmeyen biri olarak faydalı olanları yayar kötü olanları kötü örnek olarak söylerim fakat bazı kimselerin bildiği bir sır var benim gibiler bilmiyor.hatta hz.muammed peygamberimiz dahi bilmiyor onların bildiğini allahın muhasabesine yorum yaparlar şöyle yaparsak böyle olur.hz.muammed aleysselam bir gün devletin hazinesinden ihtiyac sahiplerine paylaştırıyor fakat malzeme vs.bitiyor tan o sırada bir müslüman geliyor gec kalmış fakat ne olacak benim halim yandım bittim tabii gerçek o sıra sevgili peygamberimiz o zata diyor evet hata bizde düşünemedik bilemedik ne kadar ihtiyacı olan var fakat çarşıdaki falan esnafa git beni muammed gönderdi de ihtiyacını gör der o sırada yanında bulunanlardan biri ya mammed olanı dağıttık niye borçlanıpda ona yardım ettin evet rabbim olanlara şahit o bizlere daha fazlasını nasip eder hz.ali efendimiz düşmanını yere serer tam kılıcını çekerken adam tükürür çok sinirlenen hz.ali efendimiz şimdi öfkem önde oladı der kılıcını yerine koyar.hz.ömer efendimize dağda çabanın kaybettiği koyun sorulur evet oda doğru söyledi benim idareci olduğum yerde koyununu kaybaden çoban olmamalı adam olmalı der lütfen allah aşkına 2004de ben erdemiri soyan ihaleye fesat sokan bilakis vs.olaylara dik durup höst dedim vatandaş anlamıyor anlayınca geç kalıyor devlet erkanı kendi söylüyor kendi dinliyor birde yetmedi mehmet şahin düzene ayak uyduramadı vs.bana rabbimden sizin bildiğniz kanunlardan anlatın beni görmesin yada haşa avukat tutun savunsun bak ben ne düzenlere ayak uydururum rabbim senin varlığına inanan yönetiler nasip eyle rabbim olanlarada yolundan gitmelerini nasip eyle yazık günahtır kimki dünya malını götürmüş ahirete helal mala çocularınız sevinsin fakat haram fena ne der atalarımız kadınlarımız hamile iken yediğine içitiğine dikkat etsin sonunu anladınız rabbim yar ve yardıncımız olsun.eşşekten düşen anlar slm. -   mehmet şahin / 31 Temmuz 2014- 09:57
 
IP   3.91.106.157  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır