Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmet binası inşa edilecek
Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmet binası inşa edilecek
 
   

     AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 1.5 yılından bu yana üzerinde çalışılan Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmet binası projesinin Maliye Bakanlığı tarafından onaylandığı belirterek, 19 Eylül tarihinde proje inşaatının Kamu İhale Kurumu tarafından ihaleye çıkarılacağının müjdesini verdi. Çakır, Ereğli’ye yapılacak olan bu yatırımın yöreye uygun bir mimarı proje ile hazırlanacağını dile getirirken, uzun yıllardır ilçede kirada bulunan Vergi Dairesi’nde yaşanan fiziki sorunların aşılması amacıyla da önemli bir adımın atıldığını söyledi.
     Emeği geçenlere de teşekkür eden Çakır, şunları kaydetti: “Yaklaşık 1.5 yıldır Kdz. Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmet binası kazandırmak için çalışıyoruz. Proje Maliye Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. AK Parti hükümetinin Ereğli’ye yaptığı yatırımlar artarak devam etmektedir. Bu konuda Kamu İhale Kurumu 19 Eylül tarihinde ihale yaparak yüklenici firmayı belirleyecek ve çalışmalar da prosedürlerin tamamlanmasının ardından hemen başlayacaktır. Hedefimiz kısa sürede yeni hizmet binasını şu anda Adliye Sarayı’nın inşaatının devam ettiği alanın karşısına kazandırmaktır. Ödeneği hazır olan Vergi Dairesi hizmet binası Ereğli’ye şimdiden hayırlı olsun. Bizlerin amacı vergi hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza daha hızlı, daha sağlıklı ve daha verimli bir şekilde verilebilmesi amacıyla çalışmaya devam etmektir. Binamız hizmete girdiğinde vatandaş odaklı, çağdaş kamu yönetimi anlayışı ile hizmet verecektir. Bu konuda emeği geçen başta AK Parti hükümetimize, bölge milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.”



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.138.125.2  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır