Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Balık sezonunun açılması nedeniyle tören düzenlendi
Balık sezonunun açılması nedeniyle tören düzenlendi
 
   

     Bozhane Balıkçı Barınağı’nda düzenlenen balık avı sezonu açılış törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Hasan Akçaalan, İlçe Müdürü Remzi Berber ve çok sayıda balıkçı katıldı. Av sezonunun açılış töreninde bir konuşma yapan Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Hasan Akçaalan, Türkiye’deki su ürünleri avcılığının yüzde 70’inin Karadeniz’de yapıldığına dikkat çekerek başladığı konuşmasında, su ürünlerini ve kaynaklarını tahrip etmeden, koruma ve kontrol önlemlerini etkin kılarak, sürdürülebilir bir şekilde faydalanmamız gerektiğinin altını çizdi. Akçaalan, Zonguldak genelindeki su ürünleri potansiyelinin küçümsenmeyecek miktarda olduğunu, il genelinde 5 adet balıkçı barınağı, 570 ruhsatlı balıkçı gemisi ve 6 bin 370 adet amatör ve gerçek kişi ruhsat tezkeresine sahip balıkçının bulunduğunu söyledi ve av sezonunun bol ürün ve bereketli olmasını diledi. Akçaalan’ın konuşmasının ardından söz alan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, av sezonu açılışını kutlayarak, “Allah yardımcınız olsun. İnşallah yeni sezon, yüzünüzü güldürür. Kaynaklarımızı doğru kullanalım ki, gelecek neslimiz balık yiyebilsin.” şeklinde konuştu.
     Uysal’ın ardından söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan yeni sezonun balıkçılar için bereketli olması temennisinde bulunarak, “Klasik siyasetçiler böyle kalabalıkları görünce saatlerce konuşma ihtiyacı duyar. Ama ben uzun konuşmayacağım. Öncelikle yeni av sezonu hepinize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun. Daha önce de dediğim gibi, herhangi bir derdiniz olursa, Ankara’da bir kardeşiniz, bir evladınız var. Bunu asla unutmayın.” dedi. Av sezonu açılış töreni dua ve kurban kesiminin ardından son buldu. Öte yandan Uysal ve Candan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum’un yeğeni Merve Mazlum ile evlenen Mustafa Kahyaoğlu’nun nikah törenine de katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan törende genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Candan ve Uysal, Fevzi Mazlum’u da kutladı. Karadeniz Ereğli Belediye Düğün Salonu’nda Muammer Durmaz ve Yeşim Karadeniz çiftinin düğüne de katılan Uysal, genç çiftin nikâhını kıyarken, Candan da nikah şahitliğini yaptı. Candan geline evlilik cüzdanını verirken, damada da, “Evlenirken 2 gözün açık olacak, evlendikten sonra bir gözünü yumacaksın. Bundan sonra bir gözün yumuk olsun” diyerek espri yaptı.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.141.8.247  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır