Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Eşi cezaevinde olan kadın, üç çocuğuyla çaresiz kaldı
Eşi cezaevinde olan kadın, üç çocuğuyla çaresiz kaldı
 
   

     Daha önce kendisine şiddet uygulaması nedeniyle şikayetçi olduğu eşinin cezaevine girmesiyle 2,5 aylık kızı Elif Nur, 3 yaşındaki oğlu Mehmet Emin ve 5 yaşındaki oğlu Efe Can ile kiralık bir evde aylık 100 lira Kaymakamlık geliriyle yaşayan Çakıroğlu; bebeğine mama almakta zorlandığını söylüyor. Çocuklarının açlıktan ve babalarını özlediği için sürekli ağladığını anlatan Çakıroğlu, devlet yetkililerinden yardım istiyor. Eşi Selahattin (41) ile sanal ortamda tanıştıktan sonra kaçarak evlenen Zeynep Çakıroğlu, iddiaya göre; Gökçebey’e bağlı bir köyde yaşayan eşinin ailesinin kendisini kabullenmemesi nedeniyle koca şiddetine maruz kaldı. 4 yıl önce eşinin kendisini darp ederek burnunu kırması sonucu polis merkezine giderek şikayetçi olduğunu belirten Çakıroğlu, daha sonra şikayetini geri aldı. Ancak devam eden kamu davasında 1 yıl 9 aylık cezanın kesinleşmesinden habersiz olan çift, 10 Ağustos 2014’teki cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandıkları sırada, polis tarafından gözaltına alındı. Çakıroğlu, daha sonra cezanın infazı için cezaevine gönderildi.
     Üç çocuk annesi Zeynep Çakıroğlu, “Eşimle evlendikten sonra 3 ay köyde kaldık, ailesiyle anlaşamayınca kiraya çıktık. Eşim ailesinin sözüne bakarak şiddet uyguluyordu. En son bu duruma düştük. Eşim şu an cezaevinde. Beni dövmesinden dolayı içeride. Şikayetçi olmuştum ama sonra vazgeçtim. Kamu davası açılmış. Kaymakamlık iki ayda bir 100 lira veriyor. Onunla geçiniyorum. Çocuklarım aç. Elektrik kiramı başkaları ödüyor. Sütüm kesildiği için kızımı mamayla beslemek zorundayım. Eski elbiselerle altını bağlıyoruz. Yetkililerden eşimi affetmelerini ve bize yardımcı olmalarını istiyorum. 3 çocuğumla perişanım. Çocuklarım perişan, babalarını istiyorlar. Babalarını göremedikleri için de her gün ağlıyorlar. Eşimi affetsinler, tekrar başımıza dönsün.” dedi. 9 aydır kira ödeyemedikleri için ev sahibini kendilerini evden atmak istediğini anlatan Çakıroğlu, şunları söyledi: “Bin 700 lira kira borcum var. Ev sahibim kirayı ödeyemediğim için evden atıyor. Kadın başına olduğum için ödeyemiyorum. Hiçbir yerden destek yok. Komşulardan dileniyoruz. Çocuğuma mama alacak param yok. Elektrik, suyumu ödeyemiyorum. Çocuklarım aç, kızımın açlıktan nefesi kokuyor. Mama alacak durumumuz dahi yok. Boş biberonu içiriyorum.”



 
 
Yorumlarınız
 
IP   35.170.64.185  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır