Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  ADD Ereğli Şube yönetimi görev bölümünü yaptı
ADD Ereğli Şube yönetimi görev bölümünü yaptı
 
   

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ereğli Şube Başkanı Fatih Erdem yaptığı açıklamada, derneklerinin 11. Olağan Genel Kurulu’nun 13 Aralık günü düzenlendiğini anımsattı. Genel Kurul’da seçilen yönetim kurulunun, görev dağılımını yaptığını ifade eden Erdem, şunları kaydetti: “Seçilen yeni Yönetim Kurulumuz, 15 Aralık 2015 günü dernek şubemizde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle, iki yıl boyunca Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karadeniz Ereğli Şubesi yönetiminde görev yapan değerli yöneticilerimizden görevi devralmış ve ilk Yönetim Kurulu toplantısını yapmıştır. 2016-2017 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulumuz bu ilk toplantıda, görev bölümünü yapmış ve yeni dönem için çalışmalarına başlamıştır. Yeni Yönetim Kurulumuzun ilk toplantısında; Şube Başkanlığına Fatih Erdem, Başkan Yardımcılığına Hayrettin Çıdık, Saymanlığa Uğur Likoğlu, Sekreterliğe Sabriye Aşır ve üyeliklere Eray İlhan, Osman Nadir İnce ile Yusuf Arslan getirilmişlerdir.
Onurla üyesi olduğumuz ve görev aldığımız derneğimizin bugüne dek oluşturulan yönetimlerinde görev yapmış tüm değerli yöneticilerimize, derneğimizin Genel Kurulunda bizleri bu göreve layık gören üyelerimize, bugüne dek derneğimize gelen, etkinliklerimize destek veren, derneğimiz şubesince oluşturulan burs fonuna katkıda bulunan ve duygu-düşünceleriyle, içtenlikleriyle, çalışmalarıyla Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gelişmesi için çaba gösteren tüm yurtseverlere yürekten teşekkür ederiz. 2016-2017 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulumuz ve tüm üyelerimizin destekleriyle, önümüzdeki süreçte dernek şubemizin çalışmalarını artırarak sürdürmek, şubemizi büyüterek güçlendirmek için mücadele edeceğiz. Çünkü yurdumuzun birlik ve bütünlüğüne, güvenliğine, yönetim biçimine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimiz ve kurucu değerlerimize saldırıların son derece yoğunlaştığı bu dönemde, ülkemizin en büyük demokratik kitle örgütlerinin başında gelen derneğimize her zamankinden daha fazla gereksinim olduğunu düşünüyoruz. Atatürk ve devrimlerinin yolunda, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü tüm gücümüzle savunarak çalışmaya devam edeceğiz. Tüm yurttaşlarımızı derneğimize davet ediyoruz.”



(ereglibulteni)
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   44.200.39.110  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır