Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin’i binlerce yurttaş uğurladı: Feryatlar yürekleri dağladı
Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin’i binlerce yurttaş uğurladı: Feryatlar yürekleri dağladı
 
   

Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin’in Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan naaşı, merkez ilçeye bağlı Elvanpazarcık beldesi Çalca Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada şehidin nişanlısı Büşra Arslan, komutanlara sarılarak, ‘ben onun nişanlısıydım, evlenecektik’ diye gözyaşı döktü. Fenalaşan Büşra Arslan, ambulansa alındı. Cenaze aracının gelişi sırasında yeniden fenalaşan Arslan, şehidin babası Şaban Cin’e sarılarak, ‘babacığım’ diye gözyaşı döktü. Evin önünde şehit için Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Dua sırasında kendisini tutamayarak nişanlısının Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan Arslan, “Paşam benim için ev yapıyor öbür tarafta. Paşam, yakında geleceğim. Çok yakında ben de yanına geleceğim.” dedi. Şehidin annesi Azime Cin’e sarılan genç kız, “Canım annem bırakma beni. Ben oğlundan çok razıyım. Evlenmem, ben de öleceğim.” diye feryat etti. Şehidin annesi Azime Cin ise “İkimiz gidelim. Oğlum sen kalk da ben yatayım. Beni de al.” diye ağıt yaktı.
Daha sonra cenaze namazının kılındığı okul bahçesine getirilen şehidin tabutunu öpen Büşra Arslan, “Parası yoktu düğün yapmaya. Düğün yapacaktık. Oralarda para biriktiriyordu ciğerim Göksalım. Ben ne yapacağım şimdi? Merak etmeyin! Ben de öleceğim. Ev yaptı oraya, ben orada yaşayacağım.” diye ağladı. Arslan’ın son kez nişanlısının yüzünü görmek istemesi üzerine tabut bir kez daha açıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaların ardından cenaze namazı kılındı. Arslan, cenaze namazının akabinde dua edildiği sırada nişanlısının ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutuna son kez sarıldı. Cenaze törenine Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın yanı sıra askeri erkan, Zonguldak milletvekilleri, muharip gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazesi askerlerin omzunda taşınan Uzman Çavuş Göksal Cin’in naaşı, binlerce kişinin katıldığı törende tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.211.35.130  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli..
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır