Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ereğli’de iftar davetine katıldı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ereğli’de iftar davetine katıldı
 
   

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iftar davetine katılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez transferinden önümüzdeki sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için yapılacak olan transferlerle ilgili açıklamada bulundu. Akşam saatlerinde iftar programı için Ereğli’ye gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, ancak önümüzdeki dönem daha zor bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi. Önümüzdeki sene 3. yıldızı takacaklarını ve 2 yıldızlı formaları taraftarların son kez alacağını kaydetti. Orman, “Darısı seneye tekrarını diliyoruz. Stadımız her ne kadar bittiyse de bu sene de işimiz zor aslında. Beklentilerimiz fazla. Hiç merak etmeyin. Bu güne kadar biz bu işleri planlayarak geldik. Bundan sonrada planlayarak gideceğiz. Kimsenin değil kendi bildiklerimizle, kendi doğrularımızla bu noktaya geldik. İnşallah bu sezon sonunda 100’ü buluruz diye tahmin ediyorum. İnşallah bu Kartal Yuvası ile birlikte sizlere iki yıldızlı forma almayı nasip etsin.” dedi. Orman bir taraftarın, ‘Başkanım UEFA Kupası’nı istiyoruz’ sözlerine ise “Biz Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz.” diye yanıt verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mario Gomez’in transferi ve Almanya Milli takımında gol atmasını değerlendiren Başkan Orman, “Mario Gomez sadece Almanya’da değil Türkiye’de de çok gol attı. İnşallah ay sonu ya da önümüzdeki ayın 5’i gibi görüşeceğiz. Hayırlısı bakalım. Beşiktaş bize göre dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesi. Bu güne kadar kimler geldi, kimler geçti. Biz Mario Gomez’i tabii ki takımımızda istiyoruz. Ama bu karşılıklı olarak iki tarafla alakalı. Beşiktaş çok ciddi bir kurum. Hiçbir zaman araç olmaz ancak amaç olur.” dedi.
Yeni sezonda takımda revizyona gidilmeyeceğini ancak savunmada yaşanan açıklara karşılık defansı güçlendirme adına transfer çalışması yapacaklarını kaydeden Başkan Fikret Orman, “Takımımızın zaten iskeleti hazır. Defans blokunda geçen yıl çok sakatlıklar yaşadık. Devre arası ayrılan oyuncularımız oldu. Çok önde oynadığımız için de biraz açıklar veriyoruz. Biz de bir iki bölgeye yatırım yapacağız, o kadar.” diye konuştu. Milli Takımın guruptaki üçüncü maçında Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı 2-0’lık galibiyeti de değerlendiren Orman, “Tabii ki millet olarak çok sevindik. Biraz öncede söylediğim gibi bizim işimiz insanları mutlu etmek. Milli takımımızın kazanması da tüm Türkiye’yi ve Türkiye’yi sevenleri mutlu etmiştir. İnşallah üst turada çıkarlar. Ben orada oynayan tüm oyuncularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Beşiktaşlı olarak gurur duyuyorum açıkçası.” dedi. Milli takımda oynayan Beşiktaşlı oyuncuları da değerlendiren Başkan Fikret Orman, sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan İsmail Köybaşı’nın performansı ile ilgili bir soruya ise esprili yanıt verdi. Orman, şöyle konuştu: “Bir hafta öncesine kadar biz İsmail’in kontratını yenileme sürecindeyken bazıları mesaj atıyor ‘Yenileme’ diye. Şimdi İsmail güzel oynayınca ‘Aman Başkan kaçırmayın’ oluyor. Biz doğru bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz, doğru bildiğimiz şekilde de devam edeceğiz. Transferlerde tabii ki taraftarlarımızın istekleri önemli ama bunu internet sayfamızda bir tane sayfa oluştururuz. ‘Şunu mu alalım, bunu mu alalım’ diye bütün millet tıklar. Öyle yapılmaz bu iş. Biz kendi doğrumuza göre yapıyoruz. Bu işi de iyi bildiğimizi düşünüyorum. Allah bizi mahcup etmesin.”
Orman davete katılanlarla çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından ilçeden ayrıldı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.211.239.181  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır