Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  FETÖ soruşturması kapsamında 17 kişi gözaltına alındı
FETÖ soruşturması kapsamında 17 kişi gözaltına alındı
 
   

Ereğli’de sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda çoğunluğu Erdemir çalışanı 10 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda Erdemir’de önceki dönemlerde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şefliğinde görevli T.T. mühendis olarak çalışan M.B, elektronik formen V.B, güvenlik görevlisi M.A, Erdemir çalışanları M.Ç, H.T, M.H, S.D, M.B gözaltına alındı. Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda Erdemir’de çalışanların yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Meclis üyesi ve Erdemir’den emekli avukat M. Ç de gözaltına alındı. Devam eden FETÖ soruşturmaları kapsamında eski Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) TAŞ. eski genel müdürlerinden Oğuz N.Ö de gözaltına alındı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro amirliği ekipleri tarafından sürdürülen Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) önceki dönem Genel Müdürü ve MESS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz N.Ö. gözaltına alındı. Zonguldak’taki soruşturma dosyasında adı geçtiği öğrenilen Oğuz N.Ö. yapılan çalışmada ikametinin İstanbul’da olduğu ancak buradaki ikametinde bulunamadığı, işi dolayısıyla gittiği Ankara’da gözaltına alındığı öğrenildi. Oğuz N.Ö.’nün işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne getirileceği öğrenildi.
ALAPLI’DA NÜFUS MÜDÜRÜ VE MEMURLARA OPERASYON
Alaplı ilçesinde de Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 4 devlet memuru gözaltına alındı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro amirliği ile Alaplı Asayiş büro amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Alaplı Nüfus Müdürü Halil İ. ve 3 Nüfus Müdürlüğü personelinin evinde ve Nüfus Müdürlüğündeki görev yerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramaların tamamlanmasının ardından bazı evrak, doküman ve bilgisayarlara el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan Alaplı Nüfus Müdürü Halil İ. ve 3 nüfus Müdürlüğü personeli, doktor raporlarının alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
ZONGULDAK’TA 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Zonguldak’ta gözaltına alınanlarla birlikte Cuma sabahı düzenlenen operasyonlarda gözaltı sayısı 17 kişi oldu. Gözaltına alınanlardan 5’inin kadın olduğu bildirildi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen kadın şüphelinin adliyede memur olduğu öğrenilirken, Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeleri alınan şüpheliler nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.118.145.114  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..
10 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü be..
10 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk mü..
10 Nisan 2024
Ramazan Bayramı nedeniyle Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi’nde bayramlaşma progr..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır