Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli Belediyesi’nin hazırladığı sağlık setlerinin dağıtımına başlandı
Ereğli Belediyesi’nin hazırladığı sağlık setlerinin dağıtımına başlandı
 
   




Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından halka ulaştırılmak üzere hazırlanan sağlık kitlerinin dağıtımına başlanması dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçedeki Cumhuriyet Halkevleri bahçesinde yapılan programda, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin kendi ürettiği maske ve el dezenfektanını da içeren sağlık kitlerinin tanıtımı yapıldı. Programda, Covid-19 salgınına yönelik Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık; 4 adet maske, 2 adet sabun, el dezenfektanı ve bilgilendirici broşür içeren sağlık kitlerinin, ilçedeki 45 bin haneye tek tek ulaştırılacağını söyledi. Belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiğini ve hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Posbıyık, bu çalışmalara destek veren gönüllü yurttaşlara da teşekkür etti. Posbıyık, şöyle dedi: “Bu çantalara sağlık seti diyoruz. 45 bin daire var Ereğli’de. Her çantanın içinde her daire için 4 maske, 1 şişe el dezenfektanı, 2 el sabunu, teknik bilgilerle donatılmış metnimiz yer alıyor. Buradaki çantaları sizin için görsel olarak hazırladık. Ekip arkadaşlarımız buradan düğün salonuna gidecek. Orayı da görmenizi isterim. Orası da adeta bir fabrika. Yüzlerce insan çalışıyor. Paketleme yapıyorlar, etiketleri yapıştırıyorlar. 50 bin çanta hazır. Ekip başları buradan düğün salonuna gidecek. O mahalle için yeteri kadar malzemeyi arabalarına oradan yükleyip yola çıkacak. Koskoca Ereğli’de bir günde dağıtım yapmamız mümkün değil. 3-5 gün devam edecek. Bana niye gelmedi, demesin kimse. 31 tane araç, 31 mahallemiz var. Hepsinde mahalle isimleri yazıyor. Ekipleri kurduk, her mahallede atlamadan, program dahilinde ev ev dağıtacaklar. Birkaç gün sürecek. Gelmeyenler bize niye gelmedi diye endişeye kapılmasın. Açık söylüyorum, Ereğli’de kimse mağdur olmayacak. Kimse aç kalmayacak. Kimse maskesiz kalmayacak. Ereğli’de yaşayanların tüm talepleri Ereğli Belediyesi tarafından karşılanacak. Tek isteğimiz var; lütfen evlerden çıkma Aşkım Ereğli. Sosyal mesafeni koru, en rahat biz atlatacağız. Biz kendimize güveniyoruz. Bu bulaşıcı hastalığı en rahat Ereğli atlatacak. Çünkü ekip arkadaşlarımız, gönüllülerimiz, Ereğli dışından bize yardım gönderen insanlar var. Hepsinden Allah razı olsun.”
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın konuşmasının ardından, Belediye ekipleri ve dağıtıma destek veren gönüllüler, hazırlanan sağlık kitlerini mahallelere ulaştırmak için yola çıktı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.157.186  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır