Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Adalet Bakanı Tunç, Sezer’e destek için Ereğli’deydi
Adalet Bakanı Tunç, Sezer’e destek için Ereğli’deydi
 
   



        Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer tarafından karşılandı. Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Tunç, buradaki konuşmasında Kdz. Ereğli’de olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. AK Parti’nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’e destek veren Adalet Bakanı Tunç, şunları söyledi: “Seçim akşamı Ereğli halkı en doğru kararını verecektir. Bu doğrultuda Ak belediyeciliği başlatacaklardır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Gerçek belediyecilik hizmet belediyeciliği, inşaat belediyeciliği; gerçek belediyecilik herkese her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet götüren, ayrım yapmayan; gerçek belediyecilik şehrinin alt ve üst yapısıyla o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyeciliktir. Ereğli’miz bunu fazlasıyla hak ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi belediyesi, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor, bu zaman kaybedişinin son noktası da artık 31 Mart olacak. Ve seçim sonrası İbrahim Sezer ile yeni bir döneme başlayacak. Gerçek belediyecilik AK Parti’dir.
        Biz belediyecilikte şehirlerimize sahip çıkarak, kentsel dönüşüm ve alt yapı gibi hizmetlerini koordineli çalışma ile yürütüyoruz. Belediye başkanlarımızın 1 Nisan’dan itibaren kentlerini şekillendirirken her türlü afete karşı şehirlerini dayanıklı bir şekilde imar etmeleri aşaması, hükümetimizin genel politikasıdır. Bunu da el birliği ile gerçekleştireceğiz. Yine önce insan demeye devam edeceğiz. Türkiye’ye yüksek standartlı demokrasiyi kazandırmanın gayreti içinde olduk. Temel hak ve özgürlüklerin önünde engel olmak isteyenlerin karşısında yine biz olacağız. Yine hukukun üstünlüğünü, adaleti sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye’yi huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içinde olacağız. Terörden arınmış, kadına şiddetin olmadığı, çocukların her türlü kötülüklerden, istismardan korunduğu huzurlu bir gelecek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Zonguldak, Ereğli, Kandilli, Kozlu, Alaplı, Devrek, Gökçebey gibi il ve ilçelerimizde adaletli olanı yani Ak Belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ereğli’de gerçek belediyecilik istiyor. Onu da İbrahim Sezer ile gerçek belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Devletimiz her belediyeye nüfus oranına göre yatırım yapılması için ödenekler gönderiyor. Bazı belediyeler bunu verimli kullanıyor. Şehre hizmet olarak aktarıyor. Bazıları ise maalesef çarçur ediyor. Milletin parası, hazineden çıkan para Ereğli halkına hizmet olarak gitmesi gerekirken çarçur edilebiliyor. Bazı belediye başkanları da var ki, projeler üretiyor, o projeyi ilinin milletvekiliyle el ele vererek bakanlarına götürüyor ve o projenin hayata geçmesi için canla başla çalışıyor. O nedenle belediye başkanının Ankara ile uyumu önemli. Biz parti ayrımı yapmıyoruz. Bu kesinlikle başka tarafa çekilmesin. Ama el ele olmak, kol kola olmak, aynı masanın etrafında toplanabilmek, birlikte proje üretebilmek, o projeyi halkın faydasına hayata geçirmek için de bu uyumun önemli olduğunu düşünüyoruz. Zonguldak’ın en büyük ilçesi Ereğli’yi ve bölgeyi daha ileriye taşımak için bölgenin bir evladı olarak üzerimize düşen görevi milletvekillerimizle, il, ilçe yönetimlerimiz ile en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Kdz. Ereğli bizim memleketimiz. Ankara’da da bütün bakanlıklar hizmet için size açık. Hemşeriniz olmam hasebiyle Adalet Bakanlığı’nın kapısı daima açık. Kdz. Ereğli’nin bir evladı olarak diğer bakanlıklar ile bir köprü vazifesi kurma görevimizin de bilincindeyiz. İbrahim Sezer Başkanımızla ben Teşkilat Koordinatörü iken tanıştık. İnşallah sık sık gelmek nasip olur. İbrahim Sezer ve ekibinin projelerinin üç ayda bir, beş ayda bir, altı ayda bir mahallelerde hayata geçirdiği projelerinin açılışında kurdelelerinin kesilişinde sizlerle beraber olacağız.”
        AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç de, Yerel Seçimler’e yönelik canla başla çalışacaklarını ve çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirdi. AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a destekleri için teşekkür ederken, 31 Mart günü gerçekleştirilecek Yerel Seçimler sonucu Kdz. Ereğli Belediyesi’ni kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da, AK Parti’nin eser üreten bir belediyecilik anlayışına sahip olduğunun altını çizdi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ise 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra Kdz. Ereğli Belediyesi’ni kazandıklarında, bekleyen değil hayata geçen projeler ortaya koyacaklarını ifade etti. Adalet Bakan Yılmaz Tunç’un Kdz. Ereğli programı, Öğretmenevi’ndeki partililer ve basınla buluşmanın ardından esnaf ziyaretleriyle devam etti.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.147.51.191  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır