Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP’de Zonguldak’ın tüm aday adayları buluşuyor
CHP’de Zonguldak’ın tüm aday adayları buluşuyor
 
   

     CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara, İzmir ve Zonguldak’ta yapılacak programlarla sürüyor. 27 Ekim’de Zonguldak’taki eğitime katılarak açılış konuşması yapacak olan Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı Ankara, İzmir ve Zonguldak’ta yapılacak eğitimlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
     Sarı’nın açıklaması şöyle: “26–27 Ekim tarihlerinde Ankara’da beşinci kez yapılacak olan eğitimde, Konya, Kayseri ve Ankara’dan 150’ye yakın katılımcı hazır bulunacak. Bunun yanında; aynı tarihlerde İzmir’de de YYAAE programı sürdürülüyor olacak. İzmir’deki bu altıncı eğitim programına Manisa, Balıkesir ve İzmir’den 250 aday adayı katılacak. 27 Ekim’de ise Zonguldak’ta yapılacak olan ilk eğitime Sinop, Karabük, Bartın ve Zonguldak’tan yaklaşık 100 aday adayı katılacak. Böylelikle bu hafta, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlarımız ve muhtar adayı olan yaklaşık 500 katılımcı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacak.
     Ankara ve İzmir’de iki, Zonguldak’ta bir gün sürecek olan eğitim çalışmalarında katılımcılar, Etkili İletişim Becerileri, Halkla İlişkiler ve Propaganda derslerinin yanında; Sosyal Demokrasi ve Yerel Yönetimler, Yeni Büyükşehir Yasası, Kentsel Dönüşüm, Muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma – değerlendirme bölümüyle birlikte programı tamamlayacak. Yerel Yönetim Seçimi Aday Adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek. Ayrıca, eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak. Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi, Genel Merkez’in belirlediği takvim doğrultusunda, Büyükşehirler için iki, diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edecek. Bu programlara katılım için başvurular, internet aracılığıyla CHP Web Sayfası üzerinden sürüyor.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.254.122  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır