Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Çakır: Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne hazırız
Çakır: Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne hazırız
 
   

     Çakır, partisinin İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çakır, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ereğli’de Türkiye ortalamasının 5 puan üzerinde oy almayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda gece-gündüz çalışacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kdz. Ereğli’de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) planlamasının yapıldığını ve bu plan doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini anlatan Çakır, şunları söyledi: “Ramazan bayramı içeresinde Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimiz tarafından Cumhurbaşkanı Adayı olarak belirlendi. Bu süreçte Ramazan ayının manevi iklimini bozmamak adına siyasete pek girmedik. Ramazan ayının bitimiyle birlikte bugünden itibaren gerek tüm sivil toplum örgütleri, gerekse mahalle ve köy programları ile vatandaşlarımız ile her türlü etkinlikte bir araya gelip Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemeyi sürdüreceğiz. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ile programımızı yaptık. Bu programla birlikte sokaklarda, köylerde mahallelerde, evlerde, her yerde olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizler için her seçim olduğu gibi önemli bir seçim. Öncelikle seçimlerde aldığımız oyları koruyup, bu oyları daha yükseklere taşıma adına gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız. Eski Türkiye’yi, karanlık Türkiye’yi özleyenlerin çıkardığı adayları değil, halkın ve Türkiye’nin geleceğini sağlayacak adayımızın kazanması adına gayret sarf edeceğiz.
     Hastanelerde hem ilaç kuyrukları hem de hasta muayene kuyrukları vardı. Bunun yanında ulaşım zor ve trafik kazalarının sayısı çok da yüksekti. Yurt dışında Türk vatandaşlarının itibarı her zaman geriye itilmiş bir itibardı. Ama 2002 yılından bu yana Sayın Başbakanımızın ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sağladığı çalışmalar ve başarılarla yeni Türkiye’de ulaşımdaki gelişmelerin yanı sıra hastanesinden diğer akla gelen bütün icraatlarına kadar refah seviyesinin yükseldiği bir Türkiye var. Artık ekonomik krizlerin ve ekonomik yolsuzlukların konuşulduğu değil, halkın ekonomisinin yükseldiği bir Türkiye var. Bu anlamda da Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı birine yakışacaksa, bu kişi eski ve karanlık Türkiye’yi elinin tersiyle itip, yeni ve kalkınmış Türkiye’nin oluşumunun en büyük mimarı Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’dır. Partimiz, Cumhurbaşkanı adayı olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı açıklamasından dolayı son derece mutluyuz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak köy ve mahallelerimiz dahil Türkiye ortalamasının en az yüzde 5 üzerine hedef koyuyoruz. İnşallah teşkilat olarak kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla bütün yapılarımızla birlikte gayret göstereceğiz. Sayın Belediye Başkanımızla sahalarda olacağız. Sayın Milletvekillerimiz meclis programlarından dolayı aramızda olamayacaklar ama onlarla da fırsat buldukça istişare yapıp bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’ın seçim bütçesi için başlatılan kampanyaya destek vermek adına yarın (Cuma) saat 14.00’te Ziraat Bankası önünde toplanacağız. Bütün Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevdalılarını “biz de yanındayız” demek adına sembolik rakamlarla da olsa seçim bütçesine bağış kampanyasına davet ediyoruz.”
     Çakır yaptığı açıklamaların ardından, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Basın mensuplarının; Gülüç-Kepez duble yol çalışmaları ile yeni hastane inşaatı konusundaki sorularına Çakır, “Kepez-Gülüç arasında devam eden yol asfaltlama çalışmasında aşırı yağışlar sonucu asfalt plentinin arıza gördüğü bu sebeple gecikme yaşandığı yüklenici firma tarafından bilgisi geldi. Malumunuz yaz mevsiminde olmamıza rağmen beklentinin üzerinde de yağışlı bir hava oldu. Ancak birkaç gün içerisinde çalışmalar tekrar başlayacak. Hastaneyle ilgili şu an için içindeki bütün cihazların kontrolü yapılıyor, zannedersem 1 Eylül 2014 tarihinde yeni hastanemiz Ereğlililerin hizmetinde olacak. Hedefimiz bu şekilde olmasına rağmen, duruma göre birkaç gün ileri ya da erkene de alınabilir. Okul inşaatlarımız devam ediyor. 9 adet okul inşaatımız var bunların en azından 6 tanesini yeni öğretim dönemine yetiştirmeyi planlıyoruz. Diğer iki-üç okulumuz için de gayret gösteriyoruz.” yanıtını verdi. AK Partili İl Genel Meclis üyelerinin açıklamalarının da sorulması üzerine Çakır, şu ifadeleri kullandı: “İnsanlar siyaset üretme adına bu şekilde açıklama yapmış olabilirler. Şu an için Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışıyoruz. Seçim çalışmalarında Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tüm programı yapar ve milletvekilleri, ilçe başkanı, belediye başkanı, ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm kademeler seçim koordinasyon merkezinin aldığı karara ve programa tabi olur. SKM kime nerede görev yazarsa ona tabi olunur ve çalışmalar bu doğrultuda devam eder. Cumhurbaşkanlığı seçimleri bitmek üzere, ondan sonraki Milletvekili seçimleri ile alakalı birileri bazı değerlendirmeler yapmış olabilirler. Bizim için öyle bir şey söz konusu değil, öyle bir açıklama yapacak olsak, biz özgür bir insanız çıkarız bu açıklamaları yaparız. Ama Seçim Koordinasyon Merkezi ile kendi aramızda bazı değerlendirmeleri yanlış anlayabilirler. Bunların da haber yaptırılmasını anlayabilmiş değilim açıkçası, iki şahıs birbirine bazı değerlendirmelerde bulunabilir. Bu değerlendirmelerin basına bir açıklama gibi verilmesini parti disiplinine ve parti iç ahlakına uymayacağı kanaatindeyim. Ne kadar etik olduğunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.132.194  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır