Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Bakan Eroğlu: Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler var
Bakan Eroğlu: Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler var
 
   

     Partisinin Ereğli İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’ne katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti’nin önünü kesmek isteyen dış mihraklı millet düşmanları olduğunu söyledi. Eroğlu, 2015 Genel Seçimleri’nin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “2015 seçimleri çok önemlidir. Çünkü Türkiye son 12 yılda çok iyi bir istikrar yakalamıştır. Ama Türkiye’nin bu muazzam yükselişini hazmedemeyenler var. Dolayısıyla Türkiye’nin önünü kesmek için pek çok hamle yapıldı. Ancak bu engeller aşıldı. Neler var. Bunlar hatıralara yazılıyor. Ne engeller önünüze kondu. Ama Allah’ın izni ile millet düşmanlığı yaptığı bilhassa yurt dışı kaynaklı hile desiseler onların başına geçecektir. Gönlümüz bu halkın yeniden şahlanmasını arzu ediyor. 2015 seçimleri bu millet düşmanlarının heveslerinin kursaklarında kalacağı bir seçim olacaktır.” dedi.
     Orman ve Su İşleri bakanı Veysel Eroğlu, hükümetin paradan 6 sıfırı atmasıyla milleti bir zilletten kurtardığını da söyledi. Birçok kişinin kendilerine inanmadığını anlatan Eroğlu, “En azından teşekkür etmelerini beklerdik.” diye konuştu. Eroğlu, “Teknik üniversitede öğretim üyesi iken bazen su ile ilgili konferans vermek için yurt dışına giderken o zamanlar Türk lirası pek bilinmiyor. Amerika da bir konferansta yanlışlıkla 10 dolar yerine 10 milyon çıkardım. Yanımdaki profesör bu kadar büyük parayı yanımda nasıl taşıdığımı sordu. O zaman hakikaten paramızın pul etmediği anlaşıldı. Bu durum yurtdışında insanın kalbine hançer yarası gibi sızı meydana getiriyordu. AK Parti bu zilletten de bizleri kurtardı. Bu konuda pek çok yazar çizer ‘Paradan altı sıfır atamazlar. Altı sıfır atarsa kimisi kalemini kıracağını kimisi de Taksim’de anıracağını’ söyledi. Böyle bir şeyi istemeyiz biz zaten. Ama en azından hakkı teslim etmelerini en azından teşekkür etmelerini beklerdik.” dedi. Bakan Eroğlu ayrıca, kendi hükümetleri öncesinde bir kenara atılmış ve unutulmuş olan Zonguldak’ın hükümet döneminde hatırlandığını ve hizmetlerin Zonguldak’a getirildiğini kaydetti.
     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) partileri hakkındaki açıklamasını da değerlendiren Eroğlu, “Milli İstihbarat Teşkilatı milletimizin teşkilatıdır. Onun hakkında söz söylemek doğru değildir. Yakışmaz. O bizim gurur vesilemiz. Milli İstihbarat Teşkilatı. Onu özellikle vurgulamak istiyorum. Adı üzerinde milli. Milletin teşkilatı. Bizim en önemli kurumlarımızdan birisi.” dedi.





 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.228.88  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..
10 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü be..
10 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk mü..
10 Nisan 2024
Ramazan Bayramı nedeniyle Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi’nde bayramlaşma progr..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır