Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP adayları tüm yurttaşları Kılıçdaroğlu’nun Ereğli mitingine davet etti
CHP adayları tüm yurttaşları Kılıçdaroğlu’nun Ereğli mitingine davet etti
 
   

     CHP Ereğli İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili adayları, 30 Mayıs tarihinde Ereğli Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu mitingine tüm Zonguldaklıları davet ettiler. Düzenlenen toplantıya, CHP Zonguldak Milletvekili adayları Şerafettin Turpcu, Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, eski Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, İl eski Başkanı Halil Furat, Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, “7 Haziran seçimlerine dönük tüm siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. CHP de tüm hızıyla 7 Haziran’da iktidar olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Zonguldak’ta CHP’ye olan yönelişi gördükçe umutlarımız da kat ve kat arttı. Zonguldak çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya. Zonguldak 13 yıldan bu yana mevcut iktidarın hizmetini alamadı ve kan kaybetmeye devam ediyor. Emeklilerimize, küçük esnaf ve sanatkarımıza bir tek CHP sahip çıkıyor. Böylesi bir atmosferde işsizlerimizin, madencilerimizin, ezilenlerimizin hak ve menfaatleri için yola çıktık ve 7 Haziran’dan sonra yaşanacak bir Türkiye için CHP iktidarı gelecektir. Bu kapsamda CHP Zonguldak’a çok büyük önem veriyor. 30 Mayıs tarihinde Genel Başkanımız Ereğli’de bizlerle olacak. Genel Başkanımızın mitingine yoğun katılım olacağını şimdiden görüyoruz.” dedi.
     CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz ise maratonun son yüz metresine girildiğini ve bu maratonu yüzbinlerle koştuklarını dile getirerek, “Sadece hedefe odaklanarak koşacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Genel Başkanımız 4. milletvekili için buraya geliyor. Genel Başkan seviyesinde Ereğli’ye tek gelen CHP Genel Başkanımız olacaktır. Böyle bir partinin evladı olmaktan onur duyuyorum. Cumartesi şenliğimize bekliyorum. Hep birlikte yeri göğü inleteceğiz” dedi. CHP Milletvekili adayı Ünal Demirtaş da seçim çalışmaları sebebiyle kapı kapı dolaşıldığını ve vatandaşlara CHP’nin projelerini anlattıklarını söyleyerek, “Sahada 5-6 ekibimiz aynı anda çalışıyor. Bir üniversite ekibi oluşturduk hem köyde hem kentte çalışıyorlar. Şu anda CHP Zonguldak’ta seçimi en iyi götüren partidir. Genel Merkezimizin politikaları halka dokunan ve halkın yanında politikalardır. Bu politikalar da çok ses getirdi. 150 bin emeklimizin olduğu kentimizde genel başkanımızın ürettiği projeler çok büyük yankı buldu. Göç ve işsizlikle ilgili projelerle ilgili olarak proje sunan tek parti CHP’dir. 12 Mayıs’ta Genel Başkanımız açıkladı, 5 bin işçi açığını kapatacak işçiyi alacağını söyledi. Diğer önerimizi de Genel Başkanımız miting alanında ifade edecek. Genel Başkanımız Zonguldak’a çok büyük önem veriyor. Genel Başkanımız seçildiğinin 3. gününde de Zonguldak’a geldi. Çünkü bu kent alın teri kenti, emekçi kenti. Hiçbir Genel Başkanın yapmadığını yaparak 4. kez geliyor. Genel Başkanımız Alaplı’mıza ikinci kez gelecek. Demek ki; Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’ın tamamına çok büyük önem veriyor. Biz de Genel Başkanımızı en güzel şekilde ağırlamak için bütün örgütümüzle birbirimize kenetlenerek olağan üstü bir çalışma yapıyoruz.” dedi.
     Son olarak konuşma yapan CHP Zonguldak 1. sıra Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, yapılan çalışmalar ve genel merkezin hazırladığı seçim propagandasıyla birlikte CHP’ye olan desteğin gün gün büyüdüğünü dile getirerek, “Bu mitingin gerçekleşmesinde olağan üstü çalışma yapan İl Başkanımıza, ilçe yöneticilerimize ve milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın bu seçim kampanyasında yürüttüğü seçim propagandası ile gün gün büyüyoruz. 12 Mayıs’tan sonra 3. milletvekilini gördükten sonra 4. milletvekili çıkartmakla ilgili bir miting olacaktır. Geçmişte çok önde çıkan partilerin bir sonraki seçimde dibe çöktüğünü çok gördük. AKP’nin de korkusu budur. Biz çok önemdeyiz. İktidar partisinin 1 milletvekili çıkartması başarıdır. MHP’nin durumu ortada. Bizim her söylediğimiz hesapla kitapla konuşulmaktadır. Biz 12 Mayıs’ta 3 milletvekili kapısını araladık Ereğli mitingimizin amacı da 4. sıradaki milletvekilini alma mücadelesidir. Her ilçedeki, her köyde görülüyor ki partimiz birincidir. İktidarda bir boşluk var, muhalefete düşersek bir daha iktidar olamayız diyorlar. Maalesef AKP’nin telaşı da bu. Biz rahatız, partimizde önceki dönemlerde il başkanlığı yapmış, eski ilçe başkanlarımıza zaman bu zamandır diyorum. Parti ve ülke için fedakârlık için çalışma zamanı bu andır. 10 gün kaldı. Diğer arkadaşlarımızı sahada görmek istiyoruz. Ben 30 yıl bekledim ve bugün yine buradayım. Bu anlamda moral sıkıntımız yoktur ve eski yeni herkesi aramızda görmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.223.39.199  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli..
29 Mart 2024
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, OYKA Kağı..
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır