Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP’nin Gülüç Seçim Bürosu düzenlenen etkinlikle açıldı
CHP’nin Gülüç Seçim Bürosu düzenlenen etkinlikle açıldı
 
   

Açılışa CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı’nın yanı sıra CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, belde başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Açılış konuşmasının ardından Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, “Ereğli’de ne olacaksa Gülüç’te de o olacak. Emrah kardeşimiz ile Gülüç iyi olacak, güzel olacak; Cumhuriyetin, Atatürkçülüğün ilkeleri doğrultusunda dertlere derman olacak.” dedi. CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney 7 gün 24 saat Gülüç’ün hizmetinde olduklarını ve CHP’nin bayrağını Gülüç’e asacaklarını söyledi. CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, projelerinden ve görüşmelerinden bahsederken, Gülüç beldesine ambulans sözü aldıklarını duyurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüklerini ve selamlarını Gülüç’e getirdiklerini söyleyen Yapıcı ayrıca Gülüçlü kadınlara atölyeler kurarak, herkesin gelir elde edebileceğini ve Gülüç’ün kronik sorunlarını çözeceklerini söyledi.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Halil Posbıyık ve Burak Emrah Yapıcı’yı göstererek, “Bir yanda tecrübe, bir yanda gençlik; işte Cumhuriyet Halk Partisi” diyerek başladığı konuşmasında, Meclis’te Ereğli ve Gülüç beldesini ilgilendiren çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yavuzyılmaz, “AKP iktidarının 16 yılda Türkiye’yi getirdiği nokta, tanzim satış noktaları. İnsanları açlıkla, yoksullukla kuyruklara sokanlar bir de bunu çok olumlu bir şeymiş gibi övünerek anlatıyorlar. İnsanları sadakaya muhtaç edip sonra da bunu bir lütufmuş gibi sunuyorlar.” dedi. CHP’li Yavuzyılmaz ayrıca tersanelerin tekrar açılması için Botaş ile görüştüğünü ve tanker siparişi alınması için talepte bulunduğunu belirterek, “Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na sordum, dedim ki ‘Duble yollar yapıyorsunuz ya bunun ne kadarında bariyer eksikliği var?’ Cevap ne biliyor musunuz? 10 bin kilometre. Bu bariyer eksikliklerini giderelim dedik, Erdemir Genel Müdürü’nü aradım dedim ki çelik bariyerleri Erdemir’de üretelim. Beton bariyerleri de Çaycuma Belediyesi beton santralinde üretelim dedik. Çaycuma Belediye Başkanımızı aradık. Bunu yaparlarsa binlerce kişi istihdam edilir.” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Yapıcı’ya oy isteyen Yavuzyılmaz’ın konuşmasının ardından, seçim bürosu açılışı yapıldı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.224.32.86  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..
10 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü be..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır