Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  ZTSO, Garanti ile kredi protokolü imzaladı
ZTSO, Garanti ile kredi protokolü imzaladı
 
   

     Zonguldak TSO ile banka arasında gerçekleştirilen protokol ile Türkiye Garanti Bankası tarafından Oda üyeleri için işini yeni kuran her türlü yatırım ve sermaye ihtiyacına yönelik finansman imkanı, Franchise (bayilik) sistemine dahil olmak isteyen müşterilerin giriş bedeli, demirbaş temini ve dekorasyon gibi çeşitli finansman ihtiyaçlarına yönelik TL ticari nakdi kredi ve kredi tahsis edilmesine ve kullandırılmasına ilişkin genel esaslar düzenlendi.
     Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ile Türkiye Garanti Bankası A.Ş. adına Şube Müdürü Rahmi Çağlaroğlu’nun imzaladığı protokole göre kredi talebinde bulunacak Oda üyelerinin Oda’dan alınacak, üyeliklerinin ispatına ilişkin yazılı belge ile bankaya başvuru yapılabilecek. Oda üyelerinin sahip olması gereken koşullara garanti.com.tr/kobi adresinden ulaşılabileceği belirtilirken kredilerden iflas etmemiş, iflâs anlaşması ilan etmemiş, tasfiyeye girmemiş, devlet ihalelerinden yasaklı olmayan ve ticari açıdan faal durumda olan kuruluşların yararlanabileceği vurgulandı.
     İmzalanan protokol ile 36 ay vade, 50.000 TL’ye kadar olan ticari taksitli kredilerde yüzde 0,90 faiz ve standart dosya masrafı, Kadın Girişimcilere yönelik kullandırılacak taksitli ticari kredilerde yüzde 0,85 ve standart dosya masrafı uygulanacak. Yeni iş sahiplerine yönelik İşimi Kuruyorum Destek Paketi dahilinde (50.000 TL, 12-36 ay vade) kullandırılacak taksitli ticari kredilerde yüzde 0,80 ve standart dosya masrafı alınacak. 50.000 TL üzeri kredi kullandırımında, kullandırım gününde uygulanan faiz oranı geçerli olacak. Protokol imza töreninde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye Garanti Bankası Zonguldak Şubesi Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hasan Serkan Alın da hazır bulundu.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.216.220.21  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır