Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  Zonguldak Valisi Ali Kaban, ERDEMİR yönetimine aday
Zonguldak Valisi Ali Kaban, ERDEMİR yönetimine aday
 
   

     Şirketten Olağan Genel Kurul Toplantısı’na dair yapılan açıklamaya göre, şirketin 7 Mart tarihli yönetim kurulu kararı ile Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adına Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu’nda gerçek kişi temsilcisi olarak tescil ve ilanına karar verildi. Açıklamaya göre, Kaban Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak, 31 Mart’taki Genel Kurul’da da Genel Kurul üyelerinin onayına sunulacak. Olağan Genel Kurul’da Yönetim Kurulu’nu oluşturmak üzere, Genel Kurul’a katılan üyelerin onayına sunulacak Yönetim Kurulu Üyesi adaylarının özgeçmişlerinin de yer aldığı açıklamada, diğer Yönetim Kurulu Üyesi adaylarının ise; Ali Aydın Pandır, Nihat Karadağ, Dinç Kızıldemir, Ertuğrul Aydın, Fatma Canlı, Nazmi Demir, Atilla Tamer Alptekin, Emin Hakan Eminsoy olacakları belirtildi.
     Açıklamada, Kaban ile ilgili bölümde, şu görüşlere yer verildi: “07 Mart 2014 tarih ve 9301 no.lu Yönetim Kurulu Kararıyla, tüzel kişi Yönetim Kurulu Üyesi 1 adet nama yazılı A Grubu payı üzerinde intifa hakkı sahibi T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın görevden alınma nedeniyle münhal bulunan tüzel kişi yönetim kurulu temsilciliğine; görevden alınan temsilcisi Mehmet SARITAŞ’ın 06 Mart 2014 tarihi itibariyle ticaret sicilinden terkini ile T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 05.03.2014 tarih ve 15460114-100 İ025/1851 sayılı yazısıyla önerilen Ali KABAN’ın Şirketimizde 1 adet nama yazılı A Grubu payı üzerinde intifa hakkı sahibi T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adına hareket etmek üzere gerçek kişi temsilcisi olarak ticaret siciline tescil ve ilan ettirilmesine karar verilmiştir.”
     “2013 yılı faaliyetlerine ilişkin 31.03.2014 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul’da yönetim kurulu üyeliklerine aday gösterilecek tüzel kişi şirket temsilcilerinin ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adaylarının özgeçmişleri Ek-1’de yer almaktadır.” ifadeleriyle devam eden açıklamanın sözü edilen Ek bölümünde de, Kaban’ın özgeçmişi Yönetim Kurulu Üyesi adaylarının özgeçmişlerinin arasında yer aldı.

İşte o açıklama:

TIKLAYINIZ




(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.119.125.7  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır