Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  Filyos Limanı ihalesi gerçekleştirildi
Filyos Limanı ihalesi gerçekleştirildi
 
   

     AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, Filyos Limanı ihalesinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapıldığını belirtti. İhaleyi, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz de izlediler.
     Ulupınar, 100 yıllık projenin en büyük adımlarından bir tanesi olan Filyos Limanı Altyapı yapım işinin ihalesinin gerçekleştirildiğini açıklarken, bu proje ile Filyos’un Batı Karadeniz başta olmak üzere tüm Türkiye’nin Karadeniz’e açılan kapısı olacağını dile getirdi. Limanın tamamlanmasıyla, 25 milyon tonluk kapasiteye ulaşacağını ve 30 bin kişiye iş imkanı sağlanacağını anlatan Ulupınar, “Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen Filyos Limanı’yla beraber; tersaneler, demir çelik fabrikaları, enerji santralleri, çimento ve mobilya fabrikaları gibi tesislerin kurulması öngörülüyor. Proje ihalesine dördü yabancı olmak üzere 16 grubun yatırım için başvurmuştur. Bu liman ihalesi için 14 firma teklif vermiş olup, en düşük teklifi 472 milyon 512 bin 96,38 lira ile Nas İnşaat, YSE İnşaat ve Detaş İnşaat’ın oluşturduğu iş ortaklığı vermiştir. Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması planlanan Filyos Projesi’nin, 4 yılda tamamlanması öngörülmektedir.” dedi.
     Ulupınar, şunları kaydetti: “Sultan 2. Abdülhamid’in 2 büyük rüyasına şahit olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. 100 yıllık projenin mimarlarından biri olmanın haklı gururunu yaşamaktayım. Bugün gerçekleştirilen altyapı yapım ihalesine Sayın Valimiz, Zonguldak Milletvekilimiz Köksal Toptan ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte bu haklı mutluluğa ortak olmak için buraya geldik. Çok şükür ki bu işin en büyük adımlarından bir tanesi 4 yıl içerisinde tamamlanacak olup, 2017’de tamamlandığını da göreceğiz. Nas-YSE-Detaş iş ortaklığına hayırlı olsun diliyorum. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu ihalenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Başbakanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.”





(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » HALKINA YALAN SÖYLEYEN YALANCI POLİTİKACILARI “GÖMÜN GİTSİN"...!!! Ünal SAVAŞ

YALANCI POLİTİKACILARLA İLGİLİ BİR HİKÂYE:

Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için dolaşıyorlardı. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçtu. Çiftçi koşarak gelip gece kurda kuşa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başladı.
Ertesi sabah, şerif soruşturma için çiftliğe gelir ve çiftçiye sorar:
‘Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek…hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?´
Çiftçi cevap verir:
‘Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama POLİTİKACILARIN NE KADAR YALANCI OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ.´

"FİLYOS VADİSİ PROJESİ" ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ ONLARCA YILDIR "KAPLUMBAĞA HIZIYLA GİDEN" YALAN SEÇİM VAATLERİYLE ZONGULDAK HALKINI KANDIRAN (Bu da aslında büyük bir başarıdır. Tebrik etmek gerekir. ZONGULDAK halkı artık kendini sorgulamalıdır.) MECLİSİN KADROLU MİLLETVEKİLİ SAYIN KÖKSAL TOPTAN GİBİ YALANCI POLİTİKACILARI, ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE SİZDE, SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL, ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN GÖMÜN GİTSİN.

SÖZÜN ÖZÜ -1)
"MEZARLIKLAR VAZGEÇİLMEZ İNSANLARLA DOLUDUR."

SÖZÜN ÖZÜ -2)

"BENİ BİR KEZ KANDIRIRSAN, AYIP SENİNDİR. İKİ KEZ KANDIRIRSAN, AYIP BENİMDİR." JIGSAW

SAYGILARIMLA

ERDEMİR VE ERDEMİR İŞÇİSİ ÜZERİNDEN SİYASETE HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
"Kalite formalite değildir." "Quality is not a formality." -   Ünal Savaş / 21 Mart 2014- 15:14
 » "KURTLAR VADİSİ" OUT – "FİLYOS & TOPTAN VADİSİ" IN…!!! Ünal SAVAŞ

ON YILDAN FAZLA DEVAM EDEN "KURTLAR VADİSİ" DİZİSİNİN SENARİSTLERİ VE OYUNCULARI HİÇ BOŞU BOŞUNA YORULMASINLAR. OTUZ YILDIR KAPLUMBAĞA HIZIYLA VE SENDELEYEREK DEVAM EDEN, SEÇİMDEN SEÇİME YÜZLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ OY AVCISI SİYASİLERİMİZ TARAFINDAN HER SEÇİM DÖNEMİNDE ISITILIP ISITILIP TEKRAR ÖNÜMÜZE KONULAN, ZONGULDAK´IMIZIN "FİLYOS VADİSİ" PROJESİNİN REKORUNU ASLA VE ASLA KIRAMAZLAR. ARADAKİ YİRMİ YILLIK FARKI KAPATMALARI KESİNLİKLE MÜMKÜN DEĞİLDİR.

ZONGULDAK´LILAR OLARAK; BÖYLESİ KIRILMASI GÜÇ BİR REKORUMUZDA EMEĞİ GEÇEN VE KATKISI BULUNAN BAŞTA MECLİSİN KADROLU VE STATÜKOCU MİLLETVEKİLİ SAYIN KÖKSAL TOPTAN OLMAK ÜZERE TÜM SİYASETÇİLERİMİZİ; BU ÜSTÜN BAŞARILARI İÇİN TEBRİKLER, TEBRİKLER. TEBRİKLER. ZONGULDAKLILAR OLARAK SİZLERLE NE KADAR GURUR DUYSAK VE ÖĞÜNSEK AZDIR.???

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
"Kalite formalite değildir." "Quality is not a formality." -   Ünal Savaş / 21 Mart 2014- 15:08
 
IP   3.144.124.232  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır