Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Sağlık 
  Diyaliz hastalarına 17 cihazla hizmet veriliyor
Diyaliz hastalarına 17 cihazla hizmet veriliyor
 
   

     Başhekim Op. Dr. Muharrem Erdem, 6 diyaliz makinesi ile hizmete başlayan ünitenin, bölgede müstakil binada ilk kurulan bölüm olduğunu hatırlatarak, “Binanın ve diyaliz makinelerinin sağlanmasında hayırseverlerimizin büyük katkısı oldu. Zaman içerisinde diyaliz cihaz sayımızı 17’ye çıkardık. Cihazlarımız, gelişen son teknoloji ile donatılmıştır. 7 cihazımızı daha önceki yıllarda yenilemiştik. Geçen yıl da 10 adedini yenilediğimiz cihazlarımızın, halen 17’si ile hastalarımıza hizmet veriyoruz. Fiziki yapı olarak ise halen yüzde 40’ı tamamlanmış halde inşaatı devam eden ve 2014’te hizmete açılması planlanan yeni hastane binamızda daha geniş, daha konforlu, daha güzel ve modern müstakil diyaliz ünitemiz olacak. Hastalarımıza şimdiden hayırlı olsun diyoruz.” dedi.
     Bu tür hizmetlerde hayırseverlerin desteğinin önemli olduğuna vurgu yapan Erdem, şunları kaydetti: “Geçmiş yıllarda diyaliz hastalarımız Ankara ve İstanbul gibi şehirlere giderek tedavi alabiliyorlardı. Hatta şehrimizden yurt dışına giden gurbetçi hastalarımız dahi, diyaliz cihazlarımız olmadığı için tatillerini ülkesinde geçiremiyordu. Gelenler de haftanın 2-3 günü yine büyük şehirlerde tedavi görerek geçiriyordu. Hayırseverlerin büyük katkısıyla açılan bu ünitemizle birlikte diyaliz hastalarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmaya başlandı. Dolayısıyla 1996’dan günümüze, çok şükür yurt dışındaki hasta gurbetçilerimiz yaz tatillerini şehrimizde geçirebiliyor. Bu hizmetin sağlanmasında devletimize ve katkısı olan hayırsever vatandaşlarımıza çok müteşekkiriz.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.189.2.122  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır