Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Sağlık 
  Nizamettin Velioğlu Acil Servisi hizmete girdi
Nizamettin Velioğlu Acil Servisi hizmete girdi
 
   

     BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Acil Servisi’nin modern bir üçüncü basamak acil servisi olarak düzenlenmesi ile ilgili projenin yapımı için gereken bütün masraflar, Zonguldaklı hayırsever Velioğlu Ailesi tarafından karşılandı. Yenilenerek açılan Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Acil Servisi’nin ismi, Üniversite Senatosu’nun kararıyla “Nizamettin Velioğlu Acil Servisi” olarak değiştirildi. Acil servisi basın mensuplarına tanıtan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özer, iş adamı Ümit Velioğlu’na teşekkür ederek, “Bugünkü amacımız Zonguldak kamuoyuna acil servisin artık çok daha ferah bir ortamda hizmet verdiğini duyurmaktır ve Velioğlu Ailesi’ne şükranlarımızı ifade etmektir. Acil servisimize katkılarından dolayı ve Kilimli Meslek Yüksek Okulu’nun geliştirmesine katkılarından dolayı Ümit Velioğlu’na hem şahsım hem üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu arada bu gezimiz nedeniyle Zonguldak’taki tüm hayırseverlerimize bir duyurumuz var. Bizim hastanemiz her geçen gün büyüyor. Ancak yoğun bakım servisinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. 30-40 yatak kapasiteli bir yoğun bakım servisine daha ihtiyacımız var. Bir hayırsever daha arıyoruz.” dedi.
     Açılış törenine Rektör Özer’in yanı sıra işadamı Ümit Velioğlu, BEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aydın ve hastane çalışanları katıldı. Hayırsever işadamı Ümit Velioğlu ise şunları söyledi: “Çok sevgili babamız rahmetli Nizamettin Velioğlu adına bu kutsal yardımı yaptık. Çok güzel olduğunu düşünüyorum. İnşallah şehrimiz insanına çok daha iyi hizmetlerin verilmesine vesile olmuştur.”

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.140.186.241  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır