Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli İMO’dan örnek davranış
Ereğli İMO’dan örnek davranış
 
   

      Çocukluğunda normal bir insan gibi yürüyebilen ancak ilerleyen yıllarda yürüme güçlüğü çeken ve bu sıralarda ayaklarının üzerinde duramayan 15 yaşındaki Raşit Celal Ürkmez, akülü sandalyeye kavuştu. Engel Tanımayan Engelliler Derneği, akülü sandalyeyi Ürkmez’e teslim etti.
      İnşaat Mühendisleri Odası Ereğli Temsilcisi Hüseyin Kocatürk ve Temsilci Yardımcısı Mustafa Çelik akülü sandalyeyi derneğe, dernek yönetimi ise Raşit Celal Ürkmez’e teslim etti. Teslim töreninde, İnşaat Mühendisleri Odası Ereğli Temsilcisi Hüseyin Kocatürk ve Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz birer konuşma yaparak akülü sandalyenin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Raşit Celal Ürkmez aile fertleri eşliğinde test sürüşü yaptı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.136  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..
27 Haziran 2026
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 9’uncusu “Sons..
24 Mayıs 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Kurban Bayramı öncesi Türkiye Taşkö..
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır