Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Fen Lisesi ve Liman Başkanlığı inşaatları sürüyor
Fen Lisesi ve Liman Başkanlığı inşaatları sürüyor
 
   

     Kaymakam Çay, 16 derslikli ve 360 öğrenci kapasiteli Fen Lisesinin, ihale tarihinden sonra 400 işgününde teslim edileceğini ifade ederek, “Müteahhitle yapılan sözleşmedeki bedel, 6 milyon 700 bin lira. Binanın pansiyonu, spor salonu ve 10 adet lojman olacak. Blok sayısı ise dört. Bir ara konu idari yargıya intikal etti, yürütmeyi durdurma kararı verildi. Yaz sezonunda bu nedenle duraklama oldu ama şimdi kaldığı yerden devam etmektedir.” dedi.
     Çay, İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Liman Başkanlığı binasının da verilen sürede bitirileceğini söyledi. Çay, “İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam etmekte. Bu inşaatı da süresi içinde bitirerek liman başkanlığımızı yeni binasına taşıyacağız.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.102  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..
21 Eylül 2025
Ticaret Bakanlığı tarafından Dahilde İşleme Rejimi’ne (DİR) yönelik yapılan yeni düzenle..
17 Eylül 2025
OYAK, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te; Erdemir, Hekta..
04 Eylül 2025
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı işyerlerinde çalışan işçileri ilgilendiren, 1..
29 Temmuz 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Esas 67 Burd..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır