Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Engellilere 7 kat merdiven çilesi
Engellilere 7 kat merdiven çilesi
 
   

Zonguldak Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen 3 adaylı kongre, gergin başladı. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, derneğe bağışlanan minibüsün şahsi işlerde kullanıldığı yönündeki iddialara tepki gösterdi. Kongrenin Divan Başkanlığı’nı yürüten Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz’ın da konuyla ilgili açıklamada bulunması, diğer adayların taraftarlarını öfkelendirdi.
Kongrenin Divan Başkanı Şükrü Boyraz’ın, saat 17.00’de nikah kıyılacağı için oy kullanma işleminin belediyenin 7. katındaki yemekhanede yapılacağını söylemesi, salondaki gerginliği daha da artırdı. Engelli üyeler arasındaki tartışma salon dışında da devam etti. Birinci kattaki Meclis Salonu’nda başlayan kongreden çıkan engelliler, asansörün meşgul ve dolu olması nedeniyle 7 kat merdiven çıkmak zorunda kaldı. Merdivenleri güçlükle çıkan yürüme engelli vatandaşlar, “Asansör bozuk dediler, bindirmediler.” şeklinde tepkilerini dile getirdi. Salonda yaşananlara tepki gösteren bazı engelliler şunları söylediler: “Birinci kattaki kongreyi, nikah var diye 7. kata taşıdılar. Bu insanlar engelli haliyle nasıl çıkacak? Burada yürüyemeyen, göremeyen insanlar var. 7. katta ne işimiz var bizim? Bize bunu yaşatanlara kırgınız.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.217  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Şubat 2026
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakı..
20 Ocak 2026
Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ..
20 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle beledi..
19 Ocak 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklana..
17 Ocak 2026
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Genel Maden İşçileri Sendikası’..
13 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 250 milyonluk bir yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Bozhane L..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır