Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  ERDEMİR’in faaliyet raporunda anlamlı ayrıntı…
ERDEMİR’in faaliyet raporunda anlamlı ayrıntı…
 
   

     Şirketin 2013 yılı Faaliyet Raporu’nda, ERDEMİR tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen ‘Çelik ve Yaşam’ isimli çelik heykel yarışmasında ödüle değer bulunan eserlerin fotoğrafları da yer aldı. 2013 yılının hem Türkiye hem de dünya ekonomisi ile çelik sektörü bakımından rakamsal sonuçları ve değerlendirmelerinin yanı sıra, ERDEMİR’in ihracat, hammadde, üretim, satış, yatırım bilgileri ve finansal tabloları içeriğine sahip faaliyet raporunda; ERDEMİR’in ürettiği çelik kullanılarak yapılan çelik heykellere de yer verildi.
     Şirket tarafından geçen yıl düzenlenen ‘Çelik ve Yaşam’ isimli çelik heykel yarışması kapsamında 13-18 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul’da bir sergi düzenlenmiş, serginin açılışında da ödüle değer bulunan eserlerin sahiplerine ödülleri takdim edilmişti. Serginin Ereğli ayağı ise, 27-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında ilçedeki ERDEMİR Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmişti.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.6  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Ağustos 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına bi..
27 Ağustos 2026
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ..
19 Ağustos 2026
Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GM..
11 Ağustos 2026
Erdemir'in, küresel çelik sektöründeki yoğun rekabete ve zorlu piyasa koşullarına rağmen 202..
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır