Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Karayolları, Alaplı’ya giriş bağlantısı için ön inceleme yaptı
Karayolları, Alaplı’ya giriş bağlantısı için ön inceleme yaptı
 
   

     Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, geçtiğimiz günlerde Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü’ne giderek, bölünmüş karayolundan Alaplı şehir merkezine yol açılması için yetkililerle görüşerek girişimlerde bulunmuştu. Bunun üzerine Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü’nden gelen teknik ekip, giriş yolu açılması istenen bölünmüş karayolu üzerinde inceleme ve ölçüm yaptı. Teknik ekiple birlikte incelemelere katılan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, açılmasını istedikleri giriş yoluyla ilgili Karayolları ekibini bilgilendirdi. Şehir merkezine giriş yolu açılmasının ilçenin olmazsa olmazlarından biri haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Gittiğimiz birçok yerleşim biriminde Karayolları’nın, ilçemizdekine benzer şekilde olan bölünmüş karayolundan şehir merkezlerine, kavşak yaparak giriş yolu verdiğini görüyoruz. Aynı uygulamanın Alaplı için de yapılmasının zor olmadığını düşünüyoruz. İlçeden geçen, ancak ilçe merkezine girişi olmayan bir karayolunu düşünemiyoruz. Bu sorunumuzu, Karayollarının Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğündeki yetkililere de anlattık. Bunun üzerine inceleme yapmak üzere teknik ekiplerini gönderdiler. İlçemizin bu sorununu, detaylı bir şekilde onlara da anlattık ve belediyemizin teknik elemanlarıyla birlikte bir takım önerilerimizi sunduk. Şehir merkezine kavşakla birlikte yol açılırsa ve sinyalizasyon sistemi de konursa, ilçemiz şehir merkezinden bölünmüş karayoluna çıkışlarda yaşanan kaza tehlikesinin de önüne geçilmiş olunacaktır. Biz Karayolları’nın bu talebimizi yerine getirmesini umut ediyoruz.” dedi.
     Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğü teknik ekiplerinin ön inceleme yaptıklarını ve yaptıkları incelemenin sonuçlarını rapor olarak bağlı bulundukları kurumun üst yönetimine sunacaklarını belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu incelemeden Alaplı adına olumlu bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Çıkacak sonuca göre yeniden bir değerlendirme yapacağız.” dedi. Karayolları teknik ekiplerinin yeni köprünün Karşıyaka kavşağında da incelemelerde bulunduklarını belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Karşıyaka’daki kavşakta sık sık meydana gelen kazaları da Karayolları ekiplerine anlattık ve burada da yeni bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledik. Yaptıkları incelemede buradaki kavşakta yeni bir düzenleme yapılabileceğini söylediler.” dedi.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.217  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Şubat 2026
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakı..
20 Ocak 2026
Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ..
20 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle beledi..
19 Ocak 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklana..
17 Ocak 2026
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Genel Maden İşçileri Sendikası’..
13 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 250 milyonluk bir yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Bozhane L..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır