Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otobüs durağına çarptı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otobüs durağına çarptı
 
   

     Alınan bilgiye göre, sabah saat 08.15 sıralarında Alaplı-Ereğli karayolu Göktepe Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Alaplı istikametinden Ereğli istikametine giden 67 SL 607 plakalı otomobil sürücüsü Neslihan Kılıç (26), kavşağa girdiği sırada ters yönden yola çıkmak isteyen otomobili görünce panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda savrulan otomobil kayarak yolcu durağına daldı. Durak önünde bekleyen Şenol Demirci’ye (46) çarpan otomobil daha sonra evin duvarına çarparak durabildi. Yaralıların yardımına durakta bekleyen ve kazayı ucuz atlatan yolcular ile çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan Şenol Demirci’nin yakınları sinir krizi geçirdi, kaza yapan sürücüye tepki gösterdi. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Şenol Demirci’nin vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu ve durumunun ağır olduğu, sürücü Neslihan Kılıç’ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
     Diğer yandan akaryakıt istasyonu müdürü Mustafa Yılmazer, sürekli olarak kazaların yaşandığı kavşakla ilgili gerekli her yere dilekçe verdiklerini ancak buna rağmen hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi. Yılmazer, akaryakıt istasyonunda yaşanabilecek olumsuzlukta can kaybının yaşanabileceğini hatırlatarak, “Geçmiş dönemlerde burada 7 -8 kaza meydana geldi. Bu kazalarla ilgili karayollarına, kaymakamlığa, belediyeye resmi yazılar yazmamıza rağmen bugüne kadar bir netice alamadık. Arkada görülen göbek değiştirilmediği müddetçe bu kazalar devam edecektir. Allah korusun. Pompaya bir çarpma olduğunda petrolün patlaması değişik can ve mal kayıplarına sebep olacaktır. Bununla ilgili yetkilileri bir kere daha uyarıyorum. Lütfen uyarıları dikkate alsınlar, bu kazalar önlensin.” dedi. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.195  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır