Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Devrilen ağaçtan, öğrenciler kılpayı kurtuldu
Devrilen ağaçtan, öğrenciler kılpayı kurtuldu
 
   

     Alınan bilgiye göre, Yayla Mahallesi’ndeki özel bir kolejin bahçesinde meydana gelen olayda, okul çıkışında 3 öğrenciyi araca alan Bülent Portalcı yönetimindeki 67 T 0176 plakalı ticari taksi ve içinde 20 öğrenci bulunan Celil Bayraktar idaresindeki 67 S 0057 plakalı okul servisi ile Gizem Soydaş Şen’e ait park halindeki 67 AN 750 plakalı otomobilin üzerine asırlık meşe ağacı devrildi. Ağacın devrildiğini fark eden ticari taksi sürücüsü Portalcı, geri manevra yaparak öğrencilerle birlikte ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ancak otomobilin ön kaporta kısmında maddi hasar oluştu. Bu arada okuldan 20 öğrenciyi alan Celil Bayraktar idaresindeki öğrenci minibüsün ise ticari taksinin 2 metre gerisinde bulunması, faciayı önledi. Minibüste ciddi hasar oluşmazken, yolun diğer kısmında park halinde bulunan otomobilde büyük maddi hasar oluştu. Bu arada okul servisine binmek üzere yolda yürüyen kimi öğrencilerin 2 -3 saniye ile kurtulduğu öğrenildi.
     Olayın şokunu üzerinden atamayan minibüs sürücüsü Celil Bayraktar, “Son çocuk geldi, ben de hareket etmek üzereydim. 3 dakika önce başka minibüs gitmese direkt ağacın altında kalacaktı. Allah korudu. Ben önümdeki taksiciyle konuşuyordum. Taksici arabayı geri çekti. Benimle konuşurken araba kayıyor zannetmiş ve ağacın yıkıldığını fark etmiş. Geri çekmese arabanın tam ortasına yıkılıyordu. İçinde 3 tane çocuk vardı. Verilmiş sadakamız varmış. 2 metre geriye düşse benim minibüse devrilecekti.” diye konuştu. Ticari taksi sürücüsü Bülent Partalcı ise, “Öğrenci servisi yapıyordum. Öğrenciler arabaya bindi. O arada servis şoförüyle konuşuyorduk. Ağacın devrildiğini fark ettim. Arabayı geri çektim ama tam kurtaramadım. Arabanın ön tarafına düştü. Ama çocukları kurtardım.” şeklinde konuştu. Okul yetkilileri ise yıkılma tehlikesine karşı bazı ağaçların kesilmesi için başvurmalarına rağmen ilgili kurumların duyarsızlığından yakındı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.87  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
02 Aralık 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı, Gazeteci Doğan Gönüll..
09 Kasım 2025
Kömürün bulunuşunun 196. yılı kapsamında, "8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü" tö..
08 Kasım 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirme..
05 Kasım 2025
Türkiye’nin önde gelen entegre çelik üreticisi Erdemir, madencilik alanındaki büyüme hamles..
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır