Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Bakan Özhaseki Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti
Bakan Özhaseki Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti
 
   

     Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret etti. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, ilçe protokolü, belediye başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ile vatandaşlar tarafından Belediye girişinde karşılanan Bakan Özhaseki, Ereğli’de kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ziyareti nedeniyle Ereğli halkı adına Bakan Özhaseki’ye teşekkür ederek, görev süresi içinde yapılan çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirdi. Uysal, sunumun ardından Bakan Özhaseki’ye, Kırmacı Çöp Rehabilitasyon alanı projesi ve Atık Su İstasyonu projesini içeren 2 dosya vererek destek istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uysal’a daha önce verdiği sözü yerine getirmek için Ereğli’ye geldiğini belirterek, “Allah’ım sizlere güzel hizmetler yapmayı, devam ettirmeyi nasip etsin inşallah. Değerli başkanım Ankara’ya geldiğinde Genel Merkezde her zaman uğrardı. Sohbet ederdik. Orada da Belediye Başkanlığıyla ilgili, yapacağı hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunurduk. O günlerde söz vermiştim ziyaret edeceğime. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Doktorum sağ olsun çok kibar, nazik bir insan. Ereğli halkı zaten hep böyle. İstekli bir şekilde gayret ediyor. Bize hükümet olarak düşen de gayretli belediye başkanlarımızın yanında olmak. İhtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüm bulmak. Değerli başkanımızı kısa süre içerisinde bu yaptıklarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. Bakan Özhaseki, Belediye Başkanı Uysal’ın destek istediği her iki projeye de destek olacaklarını müjdeleyerek, “Proje desteği, yapım sırasında finansman desteği de veririz başkanımıza. Bu işin altından beraber kalkarız. Önemli olan iyi niyetle gayret etmek. İyi niyetle gayret edeni zaten halk sever, bir daha seçer. İyi niyetle gayret edeni Allah sever, işi rast gider” dedi.
     İyi niyetle çalışan Belediye Başkanlarının yanında, ülkenin güneydoğusunda kötü niyetlilerin de olduğunu belirten Bakan Özhaseki, “Ülkenin ne yazık ki güneydoğusunda kötü niyetliler de var. Devlet para gönderiyor, Kandil’e gönderiyorlar. Taşeronluk sistemi diye ihale yapıyorlar, işçilerinden para alıp Kandil’e gönderiyorlar. Belediyenin her türlü imkanlarını teröristlerin emrine veriyorlar. Çukurlar kazıp, sonra da bölücülük yapıp öz yönetim ilan etmeye kalkıyorlar. Bakın Patnos Belediyesi Ağrı’da küçük ilçe belediyesi. Bu seçim öncesinde HDP’li belediye bir sözleşme yapıyor. Geçici işçilere 6 bin 300 lira veriyor, diğer işçilere 7 bin 500 lira veriyor. Arkadaşlar devletin bütçesi imkan verse bütün işçi arkadaşlara en az 10 bin lira versek keşke. Belediyenin imkanları olsa 20’şer bin lira versek dağıtsak. Ama niyet doğru değil, akılda o iyi iş yok. Parayı devletten alıyorlar, bin lirasını gariban işçiye veriyorlar öbür taraftan 6 bin lirasını yine Kandil’e gönderiyorlar. İşte onlara karşı tavrımız tabi ki sert olacak” diye konuştu. Bakan Özhaseki, konuşmasının sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Başkanımın bu gayretleri, iyi niyeti, milletvekillerimizin, teşkilatımızın desteği, hükümetimizin desteği elbette başkanımızın yanında olacak. Bu iyi niyetle çalıştığı sürece sonuna kadar sırtımıza alır taşırız. Eline sağlık, tebrik ediyorum başkanımı” dedi. Uysal, ziyaretin anısına Bakan Özhaseki’ye çeşitli hediyeler takdim etti. Özhaseki’nin Ereğli Belediyesi ziyaretine AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve çok sayıda vatandaş da katıldı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.90  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır