Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Elindeki bıçakla çarşı merkezinde panik yarattı!
Elindeki bıçakla çarşı merkezinde panik yarattı!
 
   

İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan Mustafa A., çarşı merkezinde elindeki bıçakla çevredeki vatandaşlara saldırmaya başladı. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa A.’yı gözaltına almaya çalıştı. Kaçmaya başlayan Mustafa A. girdiği işyerinde uzun uğraşlardan sonra gözaltına alındı. Bu sırada polis ekipleri havaya ateş açarak Mustafa A.’yı korkutmaya çalıştı. Gözaltına alınan Mustafa A. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.
Diğer yandan Mustafa A. 4 sene önce de aynı olayları yaşatmıştı. Aldığı uyuşturucu maddenin etkisi ile çevredeki gençlere ve vatandaşlara saldıran Mustafa A. girdiği markette polislere et, kıyma, satır, kavanoz gibi malzemeler atmış, uzun uğraşlar sonucu gözaltına alınmıştı. Adliyeye çıkarılan Mustafa A. uzun süre kaldığı ceza evinden denetimli serbestlik yasasından yararlanarak çıkmış ve bir süredir adliyede cezasını çekmeye devam ediyordu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.217.6  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Ağustos 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına bi..
27 Ağustos 2026
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ..
19 Ağustos 2026
Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GM..
11 Ağustos 2026
Erdemir'in, küresel çelik sektöründeki yoğun rekabete ve zorlu piyasa koşullarına rağmen 202..
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır