Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Taşeron firma işçileri ve onlara müdahale eden sağlık çalışanları zehirlendi
Taşeron firma işçileri ve onlara müdahale eden sağlık çalışanları zehirlendi
 
   

Olay sabah saatlerinde fabrikanın Soğuk Haddehane Galvanizleme hattında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Galvanizleme hattında ‘azot pörçü’ temizliği yapan taşeron firma çalışanlarından Mustafa Öztürk, Umut Nurullah Horoz, Süleyman Topçu, Recep Koç, Nazım Yalçın ile Yusuf Karaduman ile zehirlenen işçilere müdahale eden sağlık personeli Umur Güngör ile Aleyna Arı zehirlendi. Zehirlenen işçiler ve sağlık personeli Özel Echomar Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tedbir amaçlı hastanede müşahede altında tutuldukları öğrenildi. Olayı duyan fabrika yetkilileri hastaneye gelerek işçilerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
FİRMADAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili olarak taşeron firma yetkilileri ile yapılan görüşmede, azot temizleme çalışması yapıldığı alanda köşelerde kalan azot birikintisini ölçemediği için meydana gelen bir durum olduğu, işçilerin giriş yaptıktan sonra köşe kısımlara yaklaştıklarında zehirlenme olayının yaşandığını ifade ettiler.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.113  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır