Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ölçü ve tartı aletlerinde beyanname dönemi başladı
Ölçü ve tartı aletlerinde beyanname dönemi başladı
 
   

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ticari amaçlarla kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin yaptırılması konusunda vatandaşları bilgilendirmek için duyuruda bulundu.
Zabıta Müdürlüğü, ticari amaçla kullanılan ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muayenelerinin iki yılda bir yaptırılmasının zorunlu kılındığı, 2017 yılını kapsayan aletlerin damga süresinin dolduğunu bildirdi.
Periyodik muayenelerin 28 şubat 2019 tarihine kadar Zabıta Müdürlüğü Kapalı Pazaryeri Zabıta Biriminde yapılacağı belirtilerek; “Damgası kopmuş, bozulmuş, damga süresi dolmuş ölçü aletini kullanan kişiye, 2 bin 600 lira idari para cezası verilir. Ayrıca bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir. Ayarı doğru olmayan ölçü aletlerini kullanan kişiye 320 lira idari para cezası verilir. Ayrıca bu ölçü aletlerine el konularak mülkiyetinin kamuya geçirilmesine karar verilir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 28 şubat 2019 tarihine kadar beyannameleri vermesi önemle duyurulur" denildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.69  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2026
OYAK Maden Metalürji (OMM) şirketlerinden Erdemir, YDA Group ile çelik rulo tedariğine yönelik ..
16 Nisan 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), eğitimde kaliteyi esas alan yaklaşımını ulusal d..
10 Nisan 2026
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir, Steelorbis iş birliğiyle İstanbul’da gerçekleş..
10 Nisan 2026
Zonguldak’ta gerçekleştirilecek 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları için toplant..
19 Mart 2026
Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Erdemir, mesleki ve teknik eğitimin niteliğini artı..
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır