Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Sigarayı bırak, gömlekle kravatı kap
Sigarayı bırak, gömlekle kravatı kap
 
   

Alaplı Kaymakamlığı’nın sigara alışkanlığının bırakılmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya doğrultusunda Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan emekli Hakkı Yiğit ödüllendirildi. Kaymakam Yıldıray Malğaç, yaptığı açıklamada, herkesi sigarayı bırakmaya davet etti. Hükümetin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sağlık Bakanlığı’nın sigarayı bıraktırma amacıyla yürütülen çalışmalara kaymakamlık olarak destek verdiklerini ifade eden Malğaç, “Sigarayı bıraktırmayı özendirmek için gömlek ve kravat hediye ediyoruz. Maalesef sigara çağımızın önemli bir illeti. Her sene yüz bin insan sadece ülkemizde sigaraya bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybediyor. Kısa sürede sigara içenler, bu alışkanlığını bıraksınlar onlar da sağlıklı bir yaşama kavuşsunlar. Sigarayı bırakan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, 25 yıllık sigara alışkanlığını bıraktığını ifade ederek, “Başbakanımızın başlattığı sigarayı bırakma mücadelesi tüm Türkiye’de ses getirdi. Ben de sigarayı bıraktım. Kaymakamımıza bu hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Hakkı Yiğit de 55 yıl sigara içtiğini, arkadaşlarının desteğiyle alışkanlıktan kurtulduğunu kaydetti.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.217.33  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Ağustos 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına bi..
27 Ağustos 2026
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ..
19 Ağustos 2026
Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GM..
11 Ağustos 2026
Erdemir'in, küresel çelik sektöründeki yoğun rekabete ve zorlu piyasa koşullarına rağmen 202..
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır