Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Gece soğuğunda yollar buz pistine döndü
Gece soğuğunda yollar buz pistine döndü
 
   

      Ereğli’de Perşembe günü itibariyle etkisini kaybeden kar yağışı sonrasında sürücüler bu kez de buzlanan yollarda zorluklar yaşadı. Yeşiltepe Kepez Mevkii’nde yolların aşırı derecede buzlanması nedeniyle araçlar olduğu yerde saymaya başladı. Buzlanmayı fark edemeyen bazı sürücüler kaza yaptı. Kar lastiği ve zinciri olmayan ve yokuşta kalan sürücülere çevredeki vatandaşlar yardım etti.
      Trafik ekipleri uygulama noktasında sürücülere megafonla ‘Yolda buzlanma mevcut. Sürücüler yavaş gidin’ diyerek sürücüleri uyarmaya çalıştı. Belediye ekiplerinin yaptıkları tuzlama çalışması sonrasında yol normale döndü. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, ilçenin ana arterlerinde de buzlama çalışması yapıldığı öğrenildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.217  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Şubat 2026
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakı..
20 Ocak 2026
Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ..
20 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle beledi..
19 Ocak 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklana..
17 Ocak 2026
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Genel Maden İşçileri Sendikası’..
13 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 250 milyonluk bir yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Bozhane L..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır