" />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  7 bin 500 kişi, Belediyenin Kadir Gecesi programında bir araya geldi
7 bin 500 kişi, Belediyenin Kadir Gecesi programında bir araya geldi
 
   



Kdz. Ereğli Belediyesi’nin geleneksel Kadir Gecesi iftar programı halkın yoğun katılımıyla sahil bandı belediye tesislerinde gerçekleştirildi. Programa, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, oğlu Tuğberk Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, basın mensupları ve Ereğli halkı katıldı. Başkan Posbıyık, ailesiyle birlikte masaları tek tek gezerek halkın Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Posbıyık, Ereğli halkıyla Kadir Gecesi’nde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi: “Yüce rabbime şükürler olsun ki Kadir Gecesi’nde bir arada iftarımızı yapıyoruz. Bu akşam kadir Gecesi münasebetiyle 6 bin kişiyi burada misafir ediyoruz. Aynı zamanda ayakta kalan bin 500 kişiye yemeklerini ikram ediyoruz. 25 yıldır gelenek hale getirdiğimiz şekilde ihtiyaç sahibi bin 500 vatandaşımızın da evlerine yemek götürüyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Bu akşam tatlılarımızı eğitimsever Zuhal Yılmaz’ın oğlu İhsan Yılmaz bizlere ikram etti, teşekkür ediyoruz. Pideleri de bütün fırıncı esnafımız gönderdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayı başından itibaren bizleri yalnız bırakmayan Ereğli’nin değerli hocalarına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah bayramda sağlık sıhhat içerisinde bayramlaşmayı nasip etsin. Ramazan dedik başladı, sona yaklaştık ve Kadir Gecesi’nde bir kez daha buluştuk. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Duaların kabul olduğu bu mübarek gecede Aşkım Ereğli’yle, sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik beraberlik içinde olduk. Arife günü de şehir mezarlığında mevlit okutulacak. Tüm halkımızı mevlit programına davet ediyorum. Bu gece edeceğimiz duaların güzel Ereğli’mize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bolluk ve mutluluk getirmesi temennisiyle mübarek Kadir Gecenizi ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”
Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi iftarında çorba, et kavurma, pilav, iftariyelik ve tatlıdan oluşan yemek ikramında bulundu. Çocuklara elma şekeri, pamuk şeker, macun şeker, horoz şeker ikram edildi.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.187  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..
21 Eylül 2025
Ticaret Bakanlığı tarafından Dahilde İşleme Rejimi’ne (DİR) yönelik yapılan yeni düzenle..
17 Eylül 2025
OYAK, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te; Erdemir, Hekta..
04 Eylül 2025
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı işyerlerinde çalışan işçileri ilgilendiren, 1..
29 Temmuz 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Esas 67 Burd..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır