Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Mehmet Ali Şahin: Millete hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok
Mehmet Ali Şahin: Millete hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok
 
   

     Partisinin Dedeman Oteli’nde düzenlediği toplantıda konuşan Şahin, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin Yerel Seçim olmaktan çıkarıldığını belirtti. Şahin, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, dün bir konuşmasında, ‘bu hafta Erdoğan’ın korktuğu başına gelecek, belki de 30 Mart’ı göremeden siyasetten çekilecek’ demiş. Kim söylüyor bunu? Ana muhalefet partisi genel başkan yardımcısı… Bu söz ancak bir darbecinin ağzından çıkabilir. İş başında bulunan bir iktidara darbe planlamış olan birinin ağzından çıkabilir. Çünkü demokrasilerde iktidarlar sandıkla gelir, sandıkla gider. Ne olacakmış önümüzdeki hafta?” dedi.
     Sosyal medyada 25 Mart Salı günü Başbakan Erdoğan ile ilgili bir şeylerin çıkacağı yönündeki iddialara değinen Mehmet Ali Şahin, şunları söyledi: “Eğer birilerinin elinde Başbakan’ı suçlayacak bilgi ve belge varsa, niye ortaya çıkarmıyorsunuz, adam gibi? Yargı mercilerine verin, gereken yapılsın. Ne yapmak istiyorsunuz? Sandık dışı yollarla iktidarları alaşağı etme geleneği Türkiye’de uzun süre bu ülkeye zarar verdi. Hala o kafaya sahip olanlar sandık dışı yollarla Başbakan’ı ve iktidarları alaşağı etme gayreti içerisindeler. Bizim millete hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Birtakım uydurma montajlarla bu ülkede birileri sandık dışı yollarla darbe yapmak istiyor. Maalesef buna 1960’larda rahmetli Menderes’e yaptıklarına benzer bir yolla Tayyip Erdoğan’a bunu yapabileceklerini düşünüyorlar. Köprünün altından çok sular geçti, bu milletin demokrasi bilinci arttı. Ne yapacaksanız, ne çıkaracaksanız, ne söyleyecekseniz, mertseniz söyleyin. Salı gününü beklemeyin.”
     Şahin, bu yollarla Erdoğan ve AK Parti’nin önünü kesmeye çalışanların 30 Mart’ta avucunu yalayacağını kaydetti.



 
 
Yorumlarınız
 » Bana var sayın BAKANIM.Bartın ağır ceza mahkemesinde amasra taş kömürü ile ilgili devletin ve benim zarara uğradığım bir dava var.Onu bir incelettirirmisiniz. Bakın haksızlık nasıl yapılıyormuş öğrenin. Bu haksızlıklar var iken sizlere nasıl bir güvenimin olmasınıu bekliyorsunuz. -   Muammer Yirmibeş / 24 Mart 2014- 02:40
 
IP   216.73.216.102  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..
21 Eylül 2025
Ticaret Bakanlığı tarafından Dahilde İşleme Rejimi’ne (DİR) yönelik yapılan yeni düzenle..
17 Eylül 2025
OYAK, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te; Erdemir, Hekta..
04 Eylül 2025
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı işyerlerinde çalışan işçileri ilgilendiren, 1..
29 Temmuz 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Esas 67 Burd..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır