Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  SP-BBP güç birliği oluşumu “Milli İttifak”ın hedefi, ülkeyi “Kirli İttifak”tan kurtarmak
SP-BBP güç birliği oluşumu “Milli İttifak”ın hedefi, ülkeyi “Kirli İttifak”tan kurtarmak
 
   

     İlçedeki Keyif Kafe’de düzenlenen toplantıya, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, SP-BBP’nin oluşturduğu “Milli İttifak”ın Zonguldak milletvekili adayları Yusuf Çetin, Ahmet Çolak, Derya Özmekik, Abdullah Günaydın, Mustafa Taşçı, SP ve BBP yöneticileri ile partililer katıldılar. Toplantıda konuşan Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, partilerinin Saadet Partisi ile Genel Seçimler’e yönelik bir güçbirliği oluşturduğunu anımsatarak, “Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partimiz ile birlikte siyasi çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.” dedi. Zonguldak’taki aday tanıtım şöleniyle Genel Seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş ise, “Bugün bu toplantıyla da Ereğli çalışmalarımıza start veriyoruz.” şeklinde konuştu.
     Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar toplantıda yaptığı konuşmada, “Bizim gayemiz, dünyanın yalnızca bizim ideallerimizle yönetilmesi değil; adalet olmasıdır. Bu ittifakla da inşallah önce Zonguldak’ı, sonra tüm Türkiye’yi kucaklayacak ve ülke genelinde birinci parti olmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda bu birliktelikten korku ve endişe duyan diğer partiler, sokağa çıkamayacak duruma geldiler.” dedi. Kar, Ereğli ve Zonguldak’ın sorunlarının çözüm beklediğini de sözlerine ekledi. Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım da, 7 Haziran’daki Genel Seçimler’in ülke için son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Yıldırım, “Bu Milli İttifak’ın karşısında bir de ‘Kirli İttifak’ var. Lobiler ve rantçılar var. Milli İttifak’ın adayları, dışarıdan gönderilmiş adaylar değil, Anadolu çocuklarıdır. Bu kutlu yolda, yeniden üreten ve teknolojisiyle-eğitimiyle kalkınmış, refahını-sosyal yaşamını ve birlik-beraberliğini muhafaza eden bir ülkenin kurulması için gayret edecekler.” dedi.
     Her iki partinin il ve ilçe yöneticilerinin konuşmalarının ardından, SP-BBP’nin oluşturduğu “Milli İttifak”ın Zonguldak milletvekili adayları Yusuf Çetin, Ahmet Çolak, Derya Özmekik, Abdullah Günaydın, Mustafa Taşçı da söz aldılar. Tek tek konuşarak kendilerini tanıtan adaylar, Zonguldak ve ülke sorunları ile ilgili değerlendirmelerini de paylaştılar.



(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.129.12.100  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..
19 Nisan 2025
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ve İsdemir, Tube Eurasia Fuarı’nda Net Sıfır Yol..
29 Mart 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi’nin 2022 yılında başlattığı “Köy Okulları Sosyal..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır