Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şahin: Ortaya koyduğumuz birlik tablosu örnek gösteriliyor
Şahin: Ortaya koyduğumuz birlik tablosu örnek gösteriliyor
 
   

Belediye Meclisi üye adaylarının tamamı ile kahvaltıda buluşan Erol Şahin, ekibinde hiçbir şekilde sıra tartışmasının olmamasından ve herkesin birlik beraberlik içerisinde tek yumruk olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kdz. Ereğli Öğretmen Evi’nde düzenlenen buluşma programına AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Avukat Adem Öztürk ile SKM üyeleri ve Basın Koordinasyon Merkezi üyeleri katıldı. Yapılan toplantıda bugüne kadar gerçekleştirilen ziyaret ve alan çalışmaları değerlendirilirken, bundan sonraki çalışmalarda nelerin yapılması gerektiği konusunda istişarelerde bulunuldu. Belediye Meclisi adaylarının tamamının tek yumruk olup herkesin birinci sıra adayı gibi canla başla mücadele etmesinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, bu birlik ve beraberliğin 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da 5 yıl boyunca devam edeceğini belirtti. Şahin, “Tüm Ereğli’nin ve rakiplerimizin gözü bu ekibin üzerinde. Ortaya koyduğumuz birlik tüm siyasi partiler tarafından örnek gösteriliyor. Bu birliğimizi kimse bozamayacak ve bugün yaptığımız istişare gibi 31 Mart tarihinden sonra da yapacağımız tüm çalışmaları birbirimizle istişare ederek gerçekleştireceğiz.” dedi.
Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Avukat Adem Öztürk de, tek yumruk olan belediye meclisi üye adaylarını kutladı. Toplantıda bugüne kadar yapılan saha çalışmalarından, STK ziyaretleri ve bireysel çalışmalara kadar tüm konular masaya yatırılıp eksileri ve artıları değerlendirilirken, bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda nelere dikkat edilmesi ve neler yapılması gerektiği konuşulup istişarede bulunuldu. Belediye Meclis Üyesi adayları da listenin açıklandığı ilk günkü gibi tek yumruk halinde canla başla mücadele edeceklerini söyleyerek, “Bizim için listenin hangi sırasında yer almışız önemi yok. Önemli olan Kdz. Ereğli’ye ne verebileceğimizdir” dediler. Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de meclis üyesi adaylarına teşekkür ederek, “Listemizde ne sabıkası olan, ne de yerini beğenmeyip istifa eden var. Bugüne kadar hiçbirinizin sıra kavgası ve tartışması yapmaması beni fazlasıyla mutlu etti ve motivasyonumu artırdı. Sizin sağladığınız bu birlik ve beraberlik bana da çok büyük sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğumun bilincindeyim. Sizi ve oy veren vatandaşlarımızı asla mahcup etmeyeceğim. Ereğli bu ekip ile hak ettiği yere gelecektir.” şeklinde konuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.58  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır