İlgili Haber: Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  ÇATES, 351 milyon dolarlık teklifle Demir Madencilik’in
ÇATES, 351 milyon dolarlık teklifle Demir Madencilik’in
 
   

     Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) sitesinde yer alan bilgiye göre, nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda ÇATES, 351 milyon dolarlık bedelle Demir Madencilik’te kaldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) sitesindeki açıklamada, “Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait Çatalağzı Termik Santrali ile Santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı. 29.04.2014 tarihinde yapılan nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklif 351.000.000-ABD Doları ile Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi- Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından verilmiştir.” denildi.
     İhaleye önyeterlik ve teklif için başvuran beş şirket şöyleydi: Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi- Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş., IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.



İlgili Haber:





(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.147  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
02 Aralık 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı, Gazeteci Doğan Gönüll..
09 Kasım 2025
Kömürün bulunuşunun 196. yılı kapsamında, "8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü" tö..
08 Kasım 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirme..
05 Kasım 2025
Türkiye’nin önde gelen entegre çelik üreticisi Erdemir, madencilik alanındaki büyüme hamles..
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır