Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  TSE belgesi tamam, sırada akreditasyon var
TSE belgesi tamam, sırada akreditasyon var
 
   

Oda’dan yapılan açıklamada, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nın ISO 9001 belgesi almak için başvurması üzerine eğitim, düzenleme ve denetim süreçlerinin başlatıldığı belirtildi. Söz konusu süreçlerin ardından yapılan incelemeler ve tetkikçi raporu doğrultusunda Ereğli TSO’nun TS EN ISO 9001:2008 standardı belgesi almaya hak kazandığı ifade edildi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verildi: “Ticaret ve Sanayi Odalarının prestiji açısından son derece önemli olan ISO 9001 Kalite belgesi ile verilen hizmet ‘kalite’mizi güvenceye almış olduk. Kurumsallaşma çalışmalarımız devam etmektedir. Avrupa standartlarında hizmet verebilmek, hizmet türlerimizin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından verilen Akreditasyon Belgesi başvurumuzu gerçekleştirdik. Akredite oda olma girişimlerimiz başlatılmıştır.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » TSO yonetıcılerını ve personelını enıcten duygularımla kutlarım.TSO ya guzel gır prestıj jazandırmıslardır. -   husnu / 20 Aralık 2012- 19:22
 
IP   216.73.216.49  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
02 Aralık 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı, Gazeteci Doğan Gönüll..
09 Kasım 2025
Kömürün bulunuşunun 196. yılı kapsamında, "8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü" tö..
08 Kasım 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uluslararası akademik iş birliklerini güçlendirme..
05 Kasım 2025
Türkiye’nin önde gelen entegre çelik üreticisi Erdemir, madencilik alanındaki büyüme hamles..
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır