Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  Balık el yakıyor!
Balık el yakıyor!
 
   

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğ gereği gırgır tekneleri için av derinliğinin 18 metreden 24 metreye çıkarılmasına tepki gösteren balıkçılar, denize açılmayarak yasağı boykot edince vatandaşların bol balık hayali de suyu düştü.
Ereğli balıkhane esnaflarından Şenol Sönmez, büyük teknelerin av derinliğini protesto etmek için denize açılmaması nedeniyle balık fiyatlarının beklentinin aksine yüksek olduğunu belirterek, "Bugün ya da yarın balıkçıların bu boykota son vererek denize açılacağını düşünüyorum. Şu anda palamudun tanesi, 10 ile 12,5 lira, istavrit 10, hamsi ise 7 lira." dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.60  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Eylül 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düz..
26 Eylül 2025
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Şaban Yazıc..
21 Eylül 2025
Ticaret Bakanlığı tarafından Dahilde İşleme Rejimi’ne (DİR) yönelik yapılan yeni düzenle..
17 Eylül 2025
OYAK, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te; Erdemir, Hekta..
04 Eylül 2025
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı işyerlerinde çalışan işçileri ilgilendiren, 1..
29 Temmuz 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Esas 67 Burd..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır