Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Hayvan sever Barış Bahadır, motosikletiyle ülkeyi dolaşacak
Hayvan sever Barış Bahadır, motosikletiyle ülkeyi dolaşacak
 
   



Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan eskrim antrenörü hayvan sever Barış Bahadır, sokak hayvanlarının da birer canlı olarak bizlerin arasında var olduğuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği “Sokak Hayvanları Adına Türkiye Yollarında” projesinin ikinci etabı için Karadeniz Ereğli’den yola çıktı. Geçtiğimiz yıl ülkemizdeki 39 kenti karış karış dolaşarak 10 bin kilometre yol kat eden ve ziyaret ettiği kentlerde hayvan dostlarıyla bir araya gelerek sokak hayvanları için besleme etkinliklerine destek veren Bahadır, kendisini uğurlamak için Gönülden Hayvansevenler Derneği önünde dernek yöneticileriyle bir araya geldi.
Gönülden Hayvansevenler Derneği Başkanı Belgin Alcan yaptığı açıklamada, hayvan dostu Barış Bahadır’a bu proje için teşekkür etti ve iyi yolculuklar diledi. Alcan, şöyle dedi: “İkinci kez Barış Bey bu meşakkatli yola çıkıyor. Bir öncekinde de farkındalık yarattı ve Türkiye genelinde ses getirdi. Tekrar bir kez daha bu yola çıkıyor. Bu yolda kendisine başarılar, güzel yolculuklar diliyoruz. Güzel patilerle karşılaşsın. Yani önüne çıkan üzücü olaylar, hastalar olmasın inşallah. Hep güzel patilerle karşılaşsın. Bu anlamda zor durumda olanların sesi daha gür çıkacak. Buna inanıyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun.”
“Sokak Hayvanları Adına Türkiye Yollarında” projesine desteklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden Barış Bahadır da, şu ifadelere yer verdi: “Ben öncelikle bu projenin ortaya çıkmasından itibaren sonuna kadar destek olan Gönülden Hayvansevenler Derneği’ne ve tüm hayvan severlere teşekkür ediyorum. Geçen yıl 30 günde 39 şehir ve 10 bin kilometre yol kat etmiştik. Muhteşem kalpli insanlarla tanıştık. Bu yıl da yine ikinci etabı gerçekleştirmek için bugün yolculuk başlayacak. Yine amacımız iki şehrin arasında kalmış sokaktaki canları besleyip şehir merkezlerindeki hayvan severlerle etkinlikler yapmak. Umarım onların sesini biraz daha fazla duyurabiliriz. Hem Ereğli’yi tanıtmak hem de hayvan severlere destek olmak için yola çıkıyoruz. Umarım güzel şeyler yaşarız. Samsun’dan Adana’ya, Aydın’dan Ardahan’a kadar uzun bir rota beni bekliyor. Yine 30 gün sürecek. Bakalım nelerle karşılaşacağız. İsteyenler projenin @moto_pati instagram adresinden takip edebilirler.”
Daha sonra, kendisine iyi yolculuklar dileğinde bulunan dernek yöneticileriyle vedalaşan Barış Bahadır, sokak hayvanları için farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı projesinin ikinci etabı kapsamındaki rotasına başlamak üzere motosikletine binerek yola çıktı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.21.100.34  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır